970 : Happy Birthday Giveaway by Abam Kie


Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Abam Kie
Happy Birthday to youuuu....

Firstly aku nak ucapkan ucapan Selamat Hari Lahir kepada Abam Kie. Semoga beliau dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusannya, dikuriakan kesihatan dan kebahagiaan rumah tangga dan sentiasa di bawah lindungan Allah s.w.t. Amiin.

Secondly, ini merupakan program GiveAway yang ketiga aku join pada tahun ini malah yang ketiga sepanjang aku mengenali dunia blog ni. Terima kasih kepada Abam Kie kerana sudi menjemput aku menyertainya. Kalau tak jemput, mungkin saya tak join kerana M.A.L.A.S.. hahaha, teruk betul.

Kepada sesiapa yang ingin menyertai GiveAway ni dan menerima hadiah dari Birthday Boy ni, boleh klik gambar di atas untuk syarat-syarat penyertaan yang telah ditetapkan oleh si Birthday Boy.

Kepada yang teklah menyertai GiveAway ni, good luck dan selamat berjaya aku ucapkan. Moga-moga saya yang menang... Hahaha... OK bye...

You Might Also Like

22 comments

  1. Good luck Afeezz. M.A.L.A.S pun siap juga entri hihihiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa... kalau R.A.J.I.N tak tau la camne kan..

      Delete
  2. Kira rajin dah ni Afeezz oiii..hihi...Semoga ada rezeki awak. Aaminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, dalam kemalasan itu ade gak rajinnya

      Delete
  3. Terima kasih bro Affeezzz kerana sudi join GA Abe Kie. Nanti buat la GA jugak. Pasti abe kie akan join, ye? Good luck!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  5. Yess.. abam kie mmg rajin buat GA. apa pun good luck afeez... semoga bertuah!

    ReplyDelete
  6. good luck ye.. semoga dapat hadiah hee :)

    ReplyDelete
  7. P.S. Tahniah kerana anda terpilih sebagai salah seorang pemenang 'Abam Kie Birthday Giveaway'! Untuk maklumat lanjut sila klik link di bawah. Terima kasih dan harap maklum.

    http://www.zukidin.com/2021/06/keputusan-happy-birthday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss.... berjaya gak. terima kasih abe kie...

      Delete