942 : Hadiah Pertama Tahun 2021 - Pengomen Tegar Blog Abam Kie 2020


Assalamualaikum  dan selamat tahun baru 2021 aku ucapkan kepada semua pengunjung blog aku yang tak seberapa ni. Semoga tahun 2021 ini menjadi lebih baik dari  tahun-tahun sebelumnya dan semua impian semua dapat dicapai, insyaAllah.

Tahun 2021 ini aku mulakan ceritera aku dengan satu cerita gumbira. Mungkin tidaklah gumbira mana bagi sesetengah orang, tapi ia cukup gumbira bagi aku. Siapa yang tak gembira kan bila orang bagi kita hadiah. Yang penting, tali persahabatan dapat dieratkan.

Terima kasih kepada Abam Kie, aku tersenarai di dalam Senarai Pengomen Tegar Blog Abam Kie 2020 (nombor 3 tau... hahaha)

Hadiah berupa top-up bernilai RM10 telah diterima. Terima kasih daun keladi, tahun 2021 ni harap buat lah lagi.



You Might Also Like

14 comments

  1. Congrats! Teruskan usaha gigih anda. Happy new year! πŸ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih daun keladi, tahun depan harap-harap dapat lagi

      Delete
  2. Tahniah afeezz, tahun ni mari kita berentap lagi πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni beza sikit jer ngan syaz... tahun depan kite berentap utk no. 1 dan no. 2 plak

      Delete
    2. Amvoiii! tak boleh jadi nih! hahahhaa...

      Delete
    3. jom mrs. A, kita kasi gegar semua blog kawan2

      Delete
  3. Tahniah afeezz!! happy new year... 1st time ke sini follower ke-114

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kak mim jadi follower saya yg ke 114. kene wat majlis ni.. hehehe

      Delete
  4. Tahniah afeez!! dah besar2 ini susah nak dapat hadiah. bila ada yang bagi, mestilah happy, betul tak? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. betul.. betul.. dah lama tak dapat hadiah. masa birthday pon xde org nak bg hadiah...

      Delete
  5. Tahniah...tahun ni nak membanyakkan dan mengaktifkan diri utk join segmen2 dari blogger2..harap diri ini rajin hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. jom, yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita rapatkan, yg rapat kita mesra-mesrakan

      Delete
  6. kawan2 bloggers ramai sangat yang pemurah hehe..
    alhamdulillah tu rezeki tahun baru =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap lebih lagi ramai lagi yang bermurah hati nak buat pertandingan mcm ni.. hehehe

      Delete