Selamat Datang

Selamat datang ke laman blog saya. Tiada apa yang menarik di sini. Saya hanya menulis mengenai saya. Saya hanya menulis mengenai persekitaran saya. Saya hanya menulis tentang kehidupan saya. Jika anda minat cerita-cerita politik, maaf, saya tidak suka kepada politik dan saya tidak akan menulis mengenai politik. Jika anda peminat dunia hiburan, maaf, saya tidak suka dunia hiburan dan gosip-gosip artis dan saya tidak akan menulis mengenai dunia hiburan dan gosip-gosip artis. Apa yang saya tulis adalah mengikut kehendak akal dan hati dan tangan saya sahaja. Jika anda berminat, sila teruskan membaca posting-posting di dalam blog ini, jika tidak, anda bolehlah melayari laman-lama blog lain yang bersepah di alam siber ini.

Sekian, terima kasih.

30 October 2009

Posting No. 170 : Kisah Seorang Gei

Hahaha... Dah nasib aku, tak tau lah nak consider baik atau malang. Ramai betul lelaki gays yg minat i. Auw.. tak koser mak nak layan hadek2 ni. Setakat nak berkawan tu aku bole lah terima, ni sampai nak couple2 ni, isk.. tidak lah yer. Nabi tak mengaku umat, sia2 hidup di muka bumi Allah ni.

Semalam dek kerana takde keje nak buat malam2, macam biasa aku online. Layan fesbuk. Boring dengan fesbuk, aku layan plak blog, habis semua rumah kawan2 aku lawat. Boring berblog aku on YM, takde saper pon kat YM. Aku masuk plak tagged.com. Wah.. ramainya friend request. Aku accept semua tanpa banyak bicara. Memang aku tau, kat tagged ni ramai lelaki songsang, tapi aku tak kisah. Lagi pon, aku bukannya layan sangat tagged macam aku layan fesbuk. Macam biasa lah, lepas accept friend request, mesti ade message yang masuk. Aku layan jer. Dan message ni paling best sekali....

Lelaki Gay Itu : adkah ruang utk saya mengenali awak bro.............tengok bibtang hati merah tu dh penuh.....mesti ade somebody yang dh curi hati u

Saya : ade jer ruang klu nak berkenalan. jgn hiraukan bintang2 hati merah tuh...

Lelaki Gay Itu : sejujurnya saya memang sukakan awak.........saya tak mahu bertepukk sebelah tangan...........dan semuga kehadiran saya tak mengganggu awak..........check profile saya dulu...sejujurnya klu awak dh ade yang special...........saya undur diri.........tapi awak memang di mata saya...........

Saya : hahah... abg jgn le macam ni... belum ape2 dah suka. mane le tau sy ni jahat ker. saper yg susah nnt

Lelaki Gay Itu : dari air muka u ..........u bukan jenis jahat........abg bole kenal........sejujurnya ang suka dengan u.......feezz tak jawab lagi soalan ang tadi.........adekah abg bertepuk sebelah tangan...........kalau tangan abg tak disambut abg tak kisah.........abg jenis tak memaksa.n low profile..........cuma abg nak cari yang betul2 minat kat abg...........abg bottm.........maaaf yer,,,,,,,,,celupar pulak mulut feezz cam mana

Saya : hahha...susah nak jwp soklan2 abg tuh...

Lelaki Gay Itu : permudahkan lah.dh matang kan.he he he

Saya : hihihi..... can we be just friend? for the time being?

Lelaki Gay Itu : k..........fezz dok mana...satu hari nanti boler jumpa..............

Saya : dok selayang ni.. abg kat maner?

Lelaki Gay Itu : abg kat kelang////////////pls fezz berilah abg jawapan pasti..........abg susah lah abg klu dh suka sesa orang................u amcam jiwa n raga lah

Saya : hahaha.... sabar2... jgn ribut2

Lelaki Gay Itu : ok lah rezz........abg faham pendiriann rezz abg tak perlu memaksa sesaorang suka pada abg....anyway satu hari nanti kte boler jumpa ker.......u top ker

Lelaki Gay Itu : bole send phone no tak klu sudi bagi

Lelaki Gay Itu : nakal yer........mana ade ribut..............wajah rezz yang buat abg kemamai

Lelaki Gay Itu : abg rela hambakan diri untuk rezz...........hanya untuk mu sayang

Lelaki Gay Itu : ambil lah klu sudi nak simpann no abg .019-350 xx xx

Aku kemudian membiarkan lelaki itu. Malas rasanya nak meneruskan perbualan, pasal aku sendiri tak tahu nak cakap apa. Takut plak klu2 aku terjebak sama. Ayah Zain or Kak Mas kalau nak bg ceramah motivasi kat dia ke, nasihat2 sikit ke, bole mintak nombor dia kat saya.

Salam Sayang ...

16 comments:

  1. Salam bro....

    Ya Allah...ngeri cheq baca n3 hang nie bro....semoga Apiz terus di lindungi Allah daripada terjebak ngan dunia mereka itu....

    ReplyDelete
  2. salam anis : ngeri kan... tu lah.. susah jadi org hensem cam saya ni... hahahaha... perasan le plak...

    ReplyDelete
  3. salam

    afeeeeeez!!!!!!take care ur self,nk masuk syurga susah tau,nk masuk neraka senang!!!

    akak tak mahu beri motibasi kat dia,pi lantak dia akak tak kenal dia!!!dia pilih jalan songsang!!!akak nk beri motibasi pada ko yg masih perawan ni,jaga keperawananmu,ok..Allah maha Melihat,,

    ko budak baik,ramai yg suka,tapi kalau kelapa dah ditebuk tupai ,semua dah tak guna,kalau boring baca Alquran jgn layan jantan songsang tu,...ok dear..

    ReplyDelete
  4. Salam Apezz,

    Semoga dirimu dilingunggi Allah selalu hendaknya....

    pst... pst... dia tgk muka hang jambu kot... bukan hensome... :)

    ReplyDelete
  5. alamak tersilap taip ler..

    Semoga dirimu dilindunggi Allah hendaknya... :)

    ReplyDelete
  6. hahaha..

    weh..kelakar. ko tak buang2 tagged ko tu ke? aku dah buang dah..

    i pon nak goda abg la..bleh tak? haha..

    nanti 24/12..i goda u k. hope2 menjadi la..

    ReplyDelete
  7. salam kak mas : wah3.. kite plak yg dimotibasinya. akak jgn le risau, kite bukann golongan yang macam tuh.

    salam tikah : jambu ke sy ni? hahha... geli ketiak aku dengar...

    salam madey : ko jgn nak buang tebiat plak..

    ReplyDelete
  8. Salam Babeh..

    wow.. meremang bulu roma dik.. perghhh.. mintak dijauhkan.. afezz tak macam tu kan kan.. akak percaya ko seorang yang amat baik.. Semoga Allah menlindungi dirimu..

    psstt.. kalu sunyi & tak ada kawan nak sembang.. meh umah akak dik.. bleh jagakan anak2 akak.. heh heh.. misti hidup ko ceria.. boring mai umah akak.. ko p umah CM.. jaga anak2 CM.. pas tu p umah hanis tolong cuci kolam.. dan seterus nyer p teman tikah tangkap gambo.. ceria sokmo hidup mu.. tapi tak p lah umah si pijal.. kang menimbulkan syak wasangka..

    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. salam kak noor : nak amik upah menoreh kat kebun getah kak noor bole ker?

    ReplyDelete
  10. Hi afeezz..

    Erkk..sama gak rasa cam Hanis..ngeri hohoho..

    ReplyDelete
  11. haha..

    aku pelik la..sejak dulu lagi..gay ramai minat kat ko.

    mungkin dia tgk ko macho kot..

    ReplyDelete
  12. hi sinomosa : tu lah, tgk pada ayat2 mereka pon dah ngeri. tak lah ape akan jd klu bercouple ngan mereka,...

    salam madey : aku kene tukar gambar profil tu kot..

    ReplyDelete
  13. Salam Afeez,

    Az tak tahu nak komen apa tentang mereka itu. AZ simpati dengan mereka. Kita n Masyarakat kena bantu. Lihat ayat-ayat Allah yang diturunkan lebih 1400 tahun dulu:

    Apabila iblis di laknat Allah kerana tidak mahu sujud kepada Adam, iblis pun berkata:

    aku akan datang kepada anak-anak adam daripada depan, belakang, kiri dan kanan. Akhirnya Engkau akan dapati mereka tidak bersyukur kepadaMu.

    Allah menjawab :

    mereka yang mengikutimu akan ku isi di dalam neraka jahanam.

    Az rasa inilah jawapannya mengapa hati kita (terutamanya az) selalu hendak membuat yang dilarang Allah kerana iblis dan kuncu-kuncu telah berjanji dan bersumpah untuk membuatkan manusia tidak bersyukur kepada nikmat2 Allah, mereka membuat yang dilarang ..........

    Ya Allah kami berlindung daripada segala kejahatan yang telah kami lakukan, kami mengakui segala dosa-dosa kami, oleh itu Engkau ampunilah kami, sesungguhnya tiada yang dapat mengampuni kami kecuali Engkau Ya Allah.

    ReplyDelete
  14. slm bro,

    Ha5..mcm 2 pnya mnsia pn ade ke?? seram sjuk plak i bc cite u nie...

    ReplyDelete
  15. wsalam adioscinta : jangan ko tak tau. macam2 manusia ade skrg kat dunia ni... mereka makin berani..

    ReplyDelete