06 August 2011

398 : Jangan Percaya Pada Google Translate



Hahaha... bahasa apakah yang digunakan oleh Google Translate ini? Mungkin laptop aku rosak kot. Cube anda translatekan ....

"Do not snatch philippines money the people of bangladesh are angry pakistani people hate national row"

dan tengokkan aper yang keluar? Kalau sama mesti ade sesuatu ni kan...


~Salam Sayang~

12 comments:

  1. ooo afeez sayang!!!!


    Jangan curi wang malaysia orang-malaysia marah orang malaysia benci barisan nasional

    adakah ini yang afeez cari/maksudkan?

    ReplyDelete
  2. ini kalau di translate ke indon


    Jangan merebut uang filipina orang-orang Bangladesh adalah orang-orang pakistani marah benci baris nasional "

    ReplyDelete
  3. selamat pagi AZ : hahaha... dua2 translation tak boleh blah kan....

    ReplyDelete
  4. Aslkm anakanda
    Selalu google translate entah apa2, utk gelak2 bolehlah...

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam mama ju : tak tau plak google translate jadi camtu, philippines jd malaysia, bangladesh pon jadi malaysia, pakistani pon jd malaysia... semuanya jadi malaysia

    ReplyDelete
  6. bodo nya la google translate ni.. ape lak salahnya barisan nasional lak.. bengong... benda translate pun ada yang dipolitaikkan ker? muahahaha...

    cuba ko buat pantun dan ko translate ke BI.. lawak ok

    ReplyDelete
  7. jom befikr sejenak http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html =)

    ReplyDelete
  8. selamat pagi encik dunhill guy : tu lah pasal, bengong kan. nnt aku try wat pantung.. tgk camner.... hehehe

    selamat pagi L : jom.. jom.. jom..

    ReplyDelete
  9. gogle translator tue pun nak join politik ke?? hahahahaaa

    ReplyDelete
  10. selamat petang sahrom : hahaha... aku pon tak tau nak cakap aper... semua bende nak bermain politik, sib baek aku tak suke politik2 ni

    ReplyDelete
  11. ahaks..saya pun guna sebagai rujukan sahaja. Tak ambil bolat2...kene edit juga sendirk

    ReplyDelete
  12. hai juanita : betul tu, rujukan bole, jangan percaya bulat2.. hehehe

    ReplyDelete