29 November 2010

312 : Dapat Perempuan Lagi



Nama : Dhya Khadeeja
Tarikh Lahir : 29 November 2010

Alhamdulillah, kakak aku telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan semalam secara pembedahan. Ini merupakan anak ketiga kakak aku dan suaminya yang juga merupakan cucu ke-9 emak dan ayah aku. Tahniah kepada kakak dan abang ipar aku sempena kelahiran anak ketiga mereka.


~Salam Sayang~

11 comments:

  1. Salam,

    Tahniah atas kedatangan ahli keluarga yang baru..Nice name semoga membawa kepada sifat yang baik jua..Insya-Allah

    ReplyDelete
  2. tahniah!! dan selamat datang kepada ahli majlis baru kepada AMUDS...
    p/s: bile nak buat majlis akikah???

    ReplyDelete
  3. wsalam syima : terima kasih, insyaAllah..

    sahrom : terima kasih. majlis akikah tu kene tanya mak ngan bapak dia ler..

    ReplyDelete
  4. Aslkm anakanda

    Tahniah.
    Mama terbayang kalau anak af mesti comel dan hansome mcm bapak dia......
    Tak nak tukar gambar kat Pro tu ke?

    ReplyDelete
  5. wsalam mama : hahaha...anak saya nnt mesti le hensem macam bapaknye, cantik macam emaknye. takkan le tibe2 nak jd org laen plak.. heheh

    gmbr kat pro tu biarlah, cute ape..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum
    tahniah ya dapat anak sedara baru,girl lagi.alahai comeinya
    akak masa pregnnant 2nd dan bongsu setakat ni, doktor khabar baby girl.
    semoga baby sihat sejahtera dan tak kena masalah jaundis.kalau tak penat ibunya.

    ReplyDelete
  7. Salam afezz,

    tahniah, dpt anak manakan baru... semakin besar keluarga....

    ReplyDelete
  8. Salam dekk afezz

    Ermm...anak sedara dah 9 dah...bila lakk akak nak tgok anak mu sendiri dekk...heheheh jgan marah aarhh...

    ReplyDelete
  9. wsalam kak ummu : harap2 baby dan mak nyer sihat.

    wsalam tikah : heheh... tahniah kpd sy ker???

    wsalam kak shami : betul tuh, dah 9 anak buah, 7 perempuan 2 lelaki. anak saya, nnt2 lah yer.. hehe

    ReplyDelete
  10. Anda bila lagi


    http;//dunhillguy.blogspot.com

    ReplyDelete