05 August 2010

269 : Blog Award



Terima kasih kepada saudara Madey kerana mengurniakan aku dengan anugerah di atas yang membawa kepada gelaran Dato'. Hehehe.... Dengan penerimaan anugerah ni, makanya beberapa perkara perlu dilakukan.

1. Ucap terima kasih kenapa (lain macam jer bunyinya, kenapa ke kepada Madey oii) orang memberi anda award.
---> Terima kasih daun keladi, ade award lain saya nak lagi

2. Tag 15 orang yang ada fikirkan menarik untuk di baca
---> Ayah Zain - Ceriakan Hari-Harimu
---> Cik iXa - ixarism
---> Che Pit - Cheritera Che Pit Ngeh Ngeh Ngeh
---> Sharom - Probitas Et Fides
---> Kak Ummi Humairah - Suatu Perjalanan
---> Kak Shami2 - Sehari Dalam Hidupku
---> Cikgu Mas - Hidup Ini Sementara
---> Daddy Zuki - To Sir With Love
---> Kak Nija - Valueing Life ... One Second At A Time
---> Mama Ju - Wanita Itu Aku
---> Tikah - Seindah Warna Pelangi
---> Azie - Semuanya Kerana Kasih Dan Sayang
---> Hanis - Senyuman Harapan
---> Boy - Supertobot
---> Puan iXa - ixalicious
---> huh.. ramainya, habis semua dalam list aku... hik hik hik

3. Memberitahu kepada orang-orang yang bertuah di chatbox telah anda tag (terok betul bahasa ko)
---> Yg ni kemudian lah aku buat (kalau rajin)

4. Nyatakan 7 tentang diri anda
---> mengikut urutan rutin, setiap pagi sebelum saya memulakan kerja, saya akan check email di UMMail dan YahooMail, online Facebook, online Tagged dan kemudian layan Blog.
---> most of the time saya datang kerja tapi tak buat kerja, bukan kerana malas tetapi memang takde keje untuk dibuat
---> saya suka makan, berat badan sudah naik 2kg... waaa.......
---> saya tak suka jawab telefon, oleh itu kawan2, text sahaja saya
---> saya lebih suka mengalah daripanda menimbulkan konfrontasi dengan sesiapa saja
---> sanggup travel 100km++ untuk berjumpa orang tersayang, 2x seminggu plak tuh..
---> saya amat indah untuk dicintai tapi amat susah untuk dimiliki (saper yg cakap ni yer??)

Done. Terima kasih


~Salam Sayang~

11 comments:

  1. huahaha..typo ke? cis..br aku perasaan..takpe..aku dah btolkan dah..haha

    ReplyDelete
  2. hehhe... takpe2, kesilapan tidak disengajakan

    ReplyDelete
  3. salam afeezz,

    yes sy tidak di tag oleh en afeezz..phewww!

    ReplyDelete
  4. boy : boy nyer pon interesting, tu yg abg bg award tuh.. hikhikhik

    wsalam syima : bukan awak dah kene tag ngan madey ker, tu yg sy tak tag awak...

    ReplyDelete
  5. salam afiz,

    la hau la wala qu wata illa, kau letak az no 1 utk tag arr. menci arr.

    ermm sanggup jalan 100km,+ utk jumpa yang tersayang? yer la tu

    ReplyDelete
  6. wsalam AZ : tak sudi ke sy letak AZ kat tangga pertama? satu penghormatan tau. Bukan senang nak menjadi yg pertama dalam senarai sy.. huhu...

    jalan 100km++ tu kurang sanggup... klu drive tu ok lagi.. haha

    ReplyDelete
  7. Mmg Madey dah tag..hihi
    Awak kan suka tag sekali lagi huhu

    Psstt: AZ, demi yg tersayang..bukan setakat travel 100km+..berenang lautan api pun dia sanggup kuikuikui..kita restui je laa mereka hihi

    ReplyDelete
  8. syima : hehehe... yg lepas2 tu tak perasan nama awak dah di tag, kali ni nampak, tu yg tak tag lagi... sil buat yer.. jgn nak escape plak...

    hahahah.... sy sanggup travel jer, berenang lautan aper dan hape ke jadah lagi tuh... takde ler...

    ReplyDelete
  9. salam..afeezz..trime kasih bg award..sy baru lik pontian..cantik bandar pontian kan..sy duk hotel pontian tp tak dan nak gi ujung benus asia tue..ahad nie nak kne pi kepala batas plak

    ReplyDelete
  10. wsalam sahrom : sy pon terpaksa balik pontian jumaat lepas, ade kematian. ni dah smpi KL semula, lotih aku...

    ReplyDelete