06 April 2010

224 : Perjuangan Bermula

Semalam telah bermula perjuangan aku di dalam Pesta Sukan Staf Universiti Malaya 2010. Aku turun untuk kali pertama dalam pertandingan ni untuk perlawanan Bola Tampar menentang Zon 2. Kami turun dalam keadaan yang serba kekurangan, tanpa jersi dan tanpa bola. Pemain dan pengurus pon turun lambat. Orang lain dah ade dalam gelanggang, kami baru terhegeh2 nak kumpulkan pemain. Siapa yang harus dipersalahkan dalam hal ini?

Keputusannya, Zon 2 berjaya menewaskan Zon 6 dengan 25-6, 25-4. Petang ni, Zon 6 akan turun sekali lagi menentang Zon 8.

15 comments:

  1. Salam Afezz...

    Hang zon mana? menang tak semalam?

    ReplyDelete
  2. Salam Afeezz,

    Adoii sedihnya..kekalahan yang sadis huhu..
    Tikah, Afeezz wakil Zon 6..
    All d best BIL for today games huhu..

    ReplyDelete
  3. wsalam tikah : cheq Zon 6, semalam kalah dengan sadis sekali... huhu

    wsalam syima : Thanks GIL.... tp hari ni Zon 8 pon power gak...

    ReplyDelete
  4. Salam Afezz...

    Takziah buat team hang... jadikan kekalahan nie as pemankin kemenangan... baru satu games... chayoik.. chaiyok...

    ReplyDelete
  5. salam Afeezz..

    buat yg terbaik .. akak sokong team korang .
    tp hadiah kena syer arrr

    ReplyDelete
  6. wsalam tikah : chaiyok.. chaiyok... ade 2 games lagi. klu petang ni kalah gak, maka hai hai bye bye lah...

    wsalam kak ummi : thanks pasal sokong team kami. klu memang hadiahnya beg balik kampung, nak share lagu maner tuh?

    ReplyDelete
  7. Tak kiralah menang ke kalah ke...pokoknya main dengan penuh semangat. Takkan dpt no last?

    ReplyDelete
  8. salam mama ju : nampak gayanya macam nak dpt no last jer ni...

    ReplyDelete
  9. Salam dekk afezzz

    Wah best aaah main bola tampar...ingat last main bola tampar masa kat UiTM...huhuhuh lawan antara kolej... akak mewakili kolej anggerik....huhuh sekarang tak dapek lagi..main2...cam tu main geletek ngan anak2 jer....hehheh

    ReplyDelete
  10. Humang ai..
    25-6, 25-4..

    palyer2 zon 6 masih pondok2 ke dalam court? hihi jgn marah,, gurau jer..

    tulah aku dah suruh ko import aku.. aku player volleyball maktab hihihi.. (sila percaya sepenuh hati)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..sy jadi follower anda ke -24..jemput ke blog sy..tenkiu...

    ReplyDelete
  12. palyer2 zon 6 masih pondok2 ke dalam court? hihi jgn marah,, gurau jer..

    pembetulan ayat.. mcm ne leh silap lak hihi

    *player2 zon 6 *main pondok2

    ReplyDelete
  13. Pijal, next time suh afeezz import kita bdua main utk Zon 6..oppss tapi bleh team campur2 ke? hihi

    ReplyDelete
  14. wsalam kak shami : wah3... pemain volleyball kolej rupenye, next yer kite boleh tubuhkan team volleyball plak, player dah ade ni...

    salam pijal : hahaha... tu lah, team belasahan kami ni...

    ReplyDelete
  15. salam sahromnasrudin : terima kasih jadi follower sy...

    salam syima : nnt kite tubuhkan team volleyball GKB...

    ReplyDelete