11 July 2009

Posting No. 117 : Jom Makan!!..

The appertizer



The Main Course

The Dessert

Masa kamera aku masih ok (sekarang dan rosak), aku suka amik gambar2 makanan. Sebelum makan, mesti amik gambar makanan dan gambar orang yang sedang makan tu. Ramai yang marah klu aku amik gambar mereka tengah makan. Sekarang kamera kesayangan aku tu dah rosak. Penah hantar satu kedai kat Selayang Mall, tapi dia taknak buat, dia suruh aku tampal salotape. Bodoh nyer cina, klu aku nak pakai salotape tu, takde le aku hantar kat kedai ko. Aper2 pon, hari selasa depan nak cube tanya kedai kat Mid Valley, tempat aku beli kamera tu. Klu dia taknak buat jugak, nampak nyer terpaksa aku beli kamera baru.


Love,

10 comments:

  1. wah..nyam3..i yg tgh diet terus x jd diet..

    ReplyDelete
  2. hahhaa... Ann, jgn salahkan i plak

    ReplyDelete
  3. hmm ni ko makan ke melantak? tak kusangka, rupanya ko bernafsi dinasour.. hmm kamera ko yg rosak tu kamera apa?

    ReplyDelete
  4. wei apis... ni bukan melantak sekali gus le.. ini gambar di ambil dari pelbagai event.. takkan le aku nak makan sekali byk tuh.. ko biar betul..

    kamera aku tu kamera digital biase jer.. jenama sony..

    ReplyDelete
  5. hehehe mana le tahu kan.. waa tgk gambar tu lapor lak aku.. padahal baru je makan kuih masa meeting jap tadi..

    ReplyDelete
  6. perh..nampak cam sedap je popia basah tu. haih..terliur aku skang nih.

    nampak mmg la sedap..tapi..time2 aku camnih..for sure takleh masuk dalam mulut..

    ReplyDelete
  7. apis : makan kuih jer? maner cukup, paling kurang bg le mee goreng ker, mee kari ker, baru best meeting... hahah... wei.. aku cuti hari ni, best nyer...

    Madey : takpe2... lepas operation nnt ko bedal lah...

    ReplyDelete
  8. huhu ni meeting kecik jer.. kalau meeting pusat mmg kitorg order nasi lemak ker, mee goreng ker..

    waa ko cuti ker? best tu, jeles aku.. bos aku baru naik keje, masuk2 p bilik aku "awk gantikan sy meeting kat bilik kenanga skrg yer"
    mau tak tercengang aku.. entah meeting apa, satu hapah aku tak tau.. tapi dah bos suruh, masuk jelah ganti dia, haha..

    ReplyDelete
  9. opis aku pon meeting kecik gak, tp dpt lunch beriyani lagi.. haha

    aku cukup malas klu kene pi meeting. boring tahap dewa punya klu kene pi...

    ReplyDelete
  10. waaaaa.......ABC..cheq cukup suka...lama dah cheq tak p makan ABC kat sec.2, shah alam...emmm weekend ni nak p cari arrrr ABC...nanti cheq bubuh gambar ABC kat blog cheq lak naaa...

    ReplyDelete