04 July 2009

Posting No. 112 : From Sogo to BB Plaza to Pavillion KL

Semalam aku teman seorang member pi shopping. Dia yang shopping lah aku hanya meneman jer since aku takde pon plan nak membeli dan membelah. Member ni plak mmg tiap2 bulan turun KL dari tempat beliau yang jauh nun di dalam hutan hujan khatulistiwa Cameron Highland. Dia ni shopping maen tengok cantik tangkap jer, tak kesah pasal harga. T-shirt pon maen ratus2 RM. Kalau aku lah, walaupon mampu, pikir 3-4 kali gak.

Hahah... itu semua hak sendirilah kan, takkan aku nak larang dia plak. Kuasa membeli dia lebih tinggi. Anyways.. ade gak barang yg dia beli tu macam menarik jer. Takpe.. next time aku plak nak beli, semalam takde le aku nak ganggu dia nyer shopping spree...


Love,

No comments:

Post a Comment