08 June 2009

97th ENTRY

Ini aku, hari ni kat opis. Petang tadi mengantuk giler, sib baek keje2 utama dah disiapkan, Yang laen tu simpan2 untuk esok.

Minggu depan ade audit. Bosan betul aku kalau sampai bab audit2 ni. Bukannye kerje kita tak betul, dah lebih dari betul dah. Yang malas dan bosannya nak melayan kerenah auditor yang hampeh tahap dewa. Yang aku tak minat nyer, klu dah jumpa kesalahan tu, dah ler... tak payah le ko nak tanyer reason2 plak. Malas betul nak menjawab. Rasanya tahun ni, kalau kene lah, aku rasa aku nak jawab, "Sorry, I have no reason for that", dan amik ko satu NC. What the heck.. klu NC pasal bende laen pon aku yang akan buat pembetulan, bukan orang lain. Itu lah keje aku, membetulkan kesalahan orang lain.

Anyway.. audit kali ni dari 15 Jun sampai le ke awal bulan depan. Punya lah lama, diaorang ni takde keje nak buat agak nyer, pastu ingat orang lain pon takde ke lain, asik nak diaudit jer.


2 comments:

  1. wow..makin hensem...
    tergoda i..
    =p

    ReplyDelete
  2. wah... tengah tido pon hensem ker?

    ReplyDelete