15 June 2009

101st ENTRY

Beberapa keping gambar percutian keluarga kami ke Genting Highland pada 11 Jun 2009.

(1) Bergambar ramai2 depan Genting Hotel - (2) Berjalan ke Outdoor Theme Park

Kat tangga pon sempat nak amik gambar..

(5) The guys of the family - (6) Menunggu tiket masuk ke Outdoor Theme Park

(7) Akhirnye dapat gak masuk - (8) Korang leh nampak tak aku?

(9) Dalam train.. ni jer yg tak ramai org nak naek - (10) Dah nak kuar dah

(11) Time to go home

Love,


7 comments:

  1. hoh..nampak sangat genting tak best dah. dan tak sejuk

    ReplyDelete
  2. mmg tak best pon.. permainan dia sama jer, pastu kene beratur panjang... sejuk tu mmg tak sejuk, tp tak panas giler... sedang2 sedap

    ReplyDelete
  3. wow!abg apez da kurus!mengancam body!
    hehe..=]

    ReplyDelete
  4. maner abg apez?? saper abg apez?? bile masa dia dah kurus?? (wat2 tak tau)

    ReplyDelete
  5. haha dah ko g time cuti sekolah, mmg ler pack.. last2 apa jer yg ko dapat main..

    uiks, blog aku pun ko dah link, hehe..

    to afeez from afis..

    ReplyDelete
  6. aler.. dah abg aku nak belanja time tu.. ikot je ler.. last2 aku dpt maen 1 permainan jer, dan naek keretapi pusing2 genting...

    hahah.... aku cekap... tu yg cepat jer aku link...

    ReplyDelete