24 February 2012

465 : Kad Ucapan Hari Lahir Yang BESAR Punya !!

Hari ini hari ulang tahun kelahiran aku. Seperti tahun lepas dan tahun2 sebelum nyer, pada tahun ini, aku berusia 21 tahun. Tahun ini aku menerima satu birthday card yang sangat besar. Yang terbesar pernah aku terima seumur hidup aku. Terima kasih kepada yang memberi.

Di saat kalian membaca entry ini, saya sedang berada di Kota Bharu, Kelantan. Kali kedua saya ke Kelantan dalam masa 3 bulan. Opss.. bukannya pergi jumpe cik mek molek ye. Ade urusan laen yang perlu dilaksanakan.

Ape2 pon, wish me Happy Birthday.

13 comments:

  1. Mama dan suami mengucapkan selamat menyambut hari lahir ke '21' (kami sama2 tgk kad besar tu)

    InsyaAllah jumpalah 'tu'DI kOTA bHARU!
    Beris kubur besar, Bachok adalah rumah kedua mama.

    ReplyDelete
  2. salam


    dear afeez,,,happy birthday,,ai tak peduli berapa pun umur u,,yg penting u sentiasa dalam keredhaan allah,,bahagia dan sejahtera dunia dan akhirat,,,

    ReplyDelete
  3. hi..salam..
    hepi belated besday bro..kite same bln laa cuma date n thn yg b'beza..sy awi nie..he2...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mama ju : terima kasih. Ops.. sebenarnya tak sampai pon kota bharu, cume sampai di tanah merah jer. tak jumpe la mama cek mek molek yg berkenan di hati.. hahaha

    waalaikum salam CM : terima kasih CM atas ucapan selamat tu..

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam awi : happy birthday kepada awak jugak....

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Afeezz

    hepi belated besday Afeezz

    moga dipercepatkan dipertemukan jodoh yg solehah

    sorry lambat buat ucapan
    sibuk sedikit...tak buka blog/fb

    ReplyDelete
  7. waalaikumsalam atuk : hehehe... terima kasih....

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari lahir Abe...

    May Allah give u lots of such joys and Happy moments..May you live long and live happy...May worries thoughts anger and bad lucks remain away for u. I wish u good luck..Anice and lovely life to come..Bright and joyful future and all the good that you can ever wish or think off....I wish may your dream come true and all sad thoughts off......

    ReplyDelete
  9. thanks for the wishes mr. anonymous.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Afeezz,

    Besarnya kad... Bday I nak kad besar cam tu gak... :)

    :)

    ReplyDelete
  11. waalaikumsalam cik anonymous a.k.a cik tikah ker? : bole, insyaAllah, bisa diuruskan. btw... bila bday u? hahaha

    ReplyDelete
  12. Cari sendiri bila... hahaha

    ReplyDelete
  13. hahahha... ni mesti cik tikah kan????

    ReplyDelete