20 May 2011

370 : Kenangan

Sekadar mengimbau kenangan bercuti di United Kingdom pada April-Mei 2008. Ia merupakan kali kedua aku menjejakkan kaki di negara itu, pertama pada tahun 2004 diikuti tahun 2008 dan insyaAllah pada tahun 2012 akan datang (empat tahun sekali, ade sesaper nak sponser aku?... hahaha). Ia merupakan kenangan terindah bagi aku, maklumlah aku ni bukan berpeluang sangat nak tengok negara orang.


North Wales - Isle of Anglesey, Menai Straits, Beaumaris, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, Bangor


North Wales - Conwy Castle, Llandudno, Great Orme


North Wales - Snowdonia National Park


North Wales - Caernarfon Castle


The City of Chester


Picnic at Wollaton Park, Nottingham


Shopping at Birmingham


Jalan-jalan sekitar Nottingham


Jalan-jalan kat car-boot sales dan University of Nottingham


Forrest Fields neighborhood area


~Salam Sayang~

9 comments:

  1. Salam dekk afezz

    Indah kenangan yang telah disimpan
    Andai hari itu datang lagi
    Pergilah bersama permaisuri hatimu

    jalan2 luas pemandangan
    diam...belum tentu ada kekurangan
    mungkin lebih hebat dari yg disangkakan....

    pssst akak dah sampai merata dunia dah....hihihi belayar dalam blog jer..hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum bro..

    perbezaan yg sgt nyata..huhhuu.... mane pergi rambut2 hang..aku tgk ia sgt klasik taw... huhuhuhuhuhhh

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam kak shami : insyaAllah, ade rezeki nnt, next time pergi berdua plak. pssttt.... sy pon belayar merata dunia dalam blog jer.. atleast, tau jugak pasal negara org laen kan...

    waalaikumsalam sahrom : dulu lain sekarang lain... kene la tukar2 style kan...

    ReplyDelete
  4. salam afeez, alhamdulillah, az belum sampai lagi kat UK ni

    ReplyDelete
  5. salam encik apiz,

    jauh berjalan luas pandangan,
    sy suka jugak bcuti2 melihat tmpt org,
    tp sy masih belum sampai ke uk huhu kesiannya..

    hajat dihati ingin ke Perth Australia dulu kalau ada rezeki terpijak nanti haha bila tahun laa..

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam AZ : alhamdulillah, ade rezeki lebih hari tu, tu yang pergi. lagi pon masa tu kakak saya ade kan sana....

    waalaikumsalam cik syima : saya pon suke pergi2 melancong ni, tp tak dapat banyak peluang plak. ongkosnya kurang plak. awak klu ade rezeki terpijak lebih tu, sponser2 le sy pi perth jugak... hahahah

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..

    Thn 2012 hang nak p honeymoon ka? Moga dimurahkan rezeki... :)

    ReplyDelete
  9. waalaikumsalam tikah : huhu.. insyaAllah.. harap2 masin mulut hang tuh

    ReplyDelete