21 March 2011

349 : Perjuangan Bermula

Karnival Sukan Staf UM 2011 telah bermula, sebenarnya dah nak sampai ke penghujung pon. Seperti biasa aku akan mewakili Zon 6. Tapi untuk tahun ni aku tak banyak mengambil bahagian dalam acara sukan yang dipertandingkan. Zon 6 pon tahun ni nampaknya macam tak bersedia langsung untuk karnival sukan tahun ni.

Kalau tahun lepas aku akan mewakili Zon 6 dalam acara bola tampar dan bola jaring lelaki. Aku juga telah dilantik sebagai pengurus bagi pasukan bola jaring lelaki Zon 6. Tapi tahun ni akan akan mewakili bagi acara bola jaring lelaki sahaja. Aku tak join bola tampar disebabkan aku tidak sihat semasa hari pertandingan.

Pertandingan bola jaring lelaki akan diadakan minggu depan bermula dari 28 Mac 2011. So... wish us luck.


~Salam Sayang~

4 comments:

  1. assalamualaikum sahabat..

    aku doakan hang berjaya..selain itu, kalau dapat adiah jangan lupe buat post kat blog nie erk :-)

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam sahrom : terima kasih kerana sudi mendoakan team aku. klu menang aku wat lah entry khas nnt, klu kalah pon ade entry khas.. hahaha... harap2 menang lah thn ni

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum bro,
    kalau menang, panjang cikit entri tue..kalau kalah, pendekkan ya heheheee ( cover cikit )

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam sahrom : hahaha... macam tu lah perancangan nyer. klu menang bole wat entry berlagak dan riak. klu kalau... ermm paham2 jer ler

    ReplyDelete