30 August 2010

279 : Blog Award



Hari ni dapat lagi satu award. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada saudara Kelana Fana kerana sudi menganugerahkan saya 'Blogwalking Award 2010'. Saya amat terharu dengan penganugerahan ini memandangkan saya hanyalah silence reader blog beliau dan kadang-kala tak melawat langsung. Dengan pengurniaan anugerah ini, saya akan cube untuk blogwalking ke blog2 yang tersenarai di dalam blog list saya.

Setiap anugerah datangnya dengan soalan2 cepumas yang perlu dijawab. Inilah soalan2nya dan saya akan cube untuk menjawab sejujur yang mungkin tanpa memberikan jawapan2 yang menyinggung perasaan mana2 pihak dan menyentuh sensitiviti mana2 pihak yang telibat atau tidak..

1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
---> Mengantuk nyer, nak tidor ke tak???

2. Apakah nama samaran anda?
---> afeezz (bukan nama sebenar)

3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
---> Mak, ayah dan satu lagi masih kosong, sesiapa yang berminat, bole ejas.

4. Panggilan untuk si dia?
---> Saya masih solo, single and available

5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa?
---> Kasih, sayang, kesetiaan, kejujuran ini sudah memadai

6. Blog yang selalu anda lawat?
---> Blog2 yang selalu update dalam senarai 1st Blog List dan 2nd Blog List saya

7. Tagkan kepada 15 blogger
(Aku rasa 4 ni je lah yang bole harap nak buat tag ni, yang lain diragui kebolehan mereka)


~Salam Sayang~

10 comments:

  1. haha..kena buat juga ke? okielah..nanti2 aku buat..

    ReplyDelete
  2. salam afeez,

    az tak dapat nak buat tag, ada meting kat kl. sat ni nak gerak. kau afeez nak belanja, caling caling la

    ReplyDelete
  3. Salam kemerdekaan!

    Wah rajin afeez ....dan jujur..
    tapi ayat diragui keblehan mereka tu buat mama senyum2!

    ReplyDelete
  4. salam

    salam kemerdekaan

    sama dengan mama ayat itu buat azie tersenyum.. hehehe

    ReplyDelete
  5. salam madey : kene buat ler, org dah bg award tuh. jg mengecilkan hati mereka yg telah menganugerahkan.. hahhaha

    wsalam AZ : klu tak buat laen kali tak bg lagi (sila baca ayat yg terakhir tu, mungkin kecik sgt, AZ tak nampak... hehehe)

    ReplyDelete
  6. wsalam mama ju : salam merdeka!. org dah beri kite, kene lah buat mama. Klu tak buat nnt org tak beri lagi. lagipon bukannya susah sgt. soklan SPM pon kite bole buat, inikan pula soklan cepumas camni, tutup mata pon bole jwp... kan...

    wsalam azie : secara jujurnya ayat tu ade kebenarannya. bukannya aper, ade org yg sibuk sgt2 dan sy taknaklah menyibukkan mereka lagi. ade pulak yg setahun sekali baru nak update blog, makanya tak guna lah bg pd mereka juga. maaf klu ade yg tersinggung...

    ReplyDelete
  7. salam merdeka afeezz..trime kasih bg award kat aku..trime kasih byk2..aku hargai..insyaAllah..nnti aku jawab tag tue ye...

    ReplyDelete
  8. wsalam sahrom : salam merdeka! sama2, take your time, no need to rush... thanks

    ReplyDelete
  9. Salam Afeezz,

    Yeay yeay dapat award dari pakcik..[ingat dapat duit raya tadi..ahaks..psstt duit raya jgn lupa eks muahaha]

    Wow sungguh tharu beta mendapat anugerah ini dan dikategorikan dlm kelompok yang boleh diharap mjwb tag hihi..nanti sy jawab ye pakcik..take my time..no need rush ahaks <-- kat mana dgr ayat nie eks? hihi

    ReplyDelete
  10. wsalam syima : macam yg pernah pakcik khabarkan dulu, mau duit raya kalu, kene cium tangan dulu.

    yes syima, take your time, no need to rush, asalkan tidak menghampakan si pemberi anugerah itu.

    ReplyDelete