13 May 2010

239 : Selamat Hari Jururawat

12 Mei 2010 adalah Hari Jururawat. Tak tahu lah sejarah disebalik tarikh tersebut. Cume yang aku tahu hanya untuk menghargai pengorbanan pelopor kepada bidang kejururawatan iaitu Florence Nightingale (agaknye lah). Di pejabat aku, Hari Jururawat disambut sederhana tapi meriah. Ada jamuan makan dan acara bertukar2 hadiah. Rasanya ini adalah kali ketiga Hari Jururawat disambut di pejabat aku.


Kek sempena Hari Jururawat


Antara Juadah Yang Dihidangkan



Acara Makan2 Bermula




Hadiah


Terima kasih kepada semua jururawat kerana belanja kami makan hari itu.

6 comments:

  1. salam afeez,

    bestnya dengan hidangan itu. lapar pulak malam2 ni.

    oooo afeez dikelilingi oleh jururawat yer.

    selamat hari misi

    ReplyDelete
  2. wsalam AZ : errmmm... mmg sedap klu ade org belanja, klu hari2 lagi best kan...

    ye2... sy kerja dikelilingi oleh misi...

    ReplyDelete
  3. Salam Afeezz,

    Hari Jururawat pula? Emm nak request laa Hari Juruukur Bahan bleh tak gaknye eks..Macam2 hari le pullok skrg nie..

    ReplyDelete
  4. wsalam syima : hari Storekeeper bile plak??

    ReplyDelete
  5. kenapa baju depa hijau..napa tak putih??putih lagi comel tau....

    p/s : teringat masa masuk wad kat Hospital Seremban..3 hari 2 mlm yg penuh dgn penyiksaan..

    ReplyDelete
  6. sahrom, nurse kat tmpt aku semua pakai hijau, sebelum ni biru. aku pon penah tido hospital sebelum ni, HKL lagi, 4 malam....

    ReplyDelete