10 December 2009

Posting No. 186 : Akhirnya... Kau Menjadi Milikku Sepenuhnya

Akhirnya... pada 8 Disember 2009 yang lepas, kau menjadi milikku... Milikku sepenuhnya...

Apakah yang menjadi milikku itu? Klik SINI


Aku Yang Sedang Gembira

45 comments:

  1. Salam nanda afeez,

    apa dia tuh, az klik kuar facebook. az x ada facebook la.

    eemmm, mesti kereta tu. vios ke alza ker, kalau lavina tak mungkin sebab afeez single lagi.

    apa-apa tahniah la.

    sedap afeez nyanyi kat majlis az semalam. suaranya sebiji macam suara P romlee ngan saloma tuh.

    ReplyDelete
  2. salam ayahanda : tak keluar ker? alahai... sy tukar link sat...

    sedap ker... nnt bole le jemput nyanyi kat maner2 kenduri plak...

    ReplyDelete
  3. Salam nanda afeez,

    teruja nak tengok apa ke bendanya tuh.

    ok nanti az jemput lagi yer.

    ReplyDelete
  4. ayahanda..... dah tular link dah... harap2 bole tgk...

    ReplyDelete
  5. Salam afeez

    amboi amboi, hensem bergaya dengan si dia tuh. az ni tak tau sangat kete ni, honda apa tu? City? Civic atau accaord.

    bila nak bawa az round bandar KL? (lupa pulak afeez mana tahu jalan kat kl kan? hehehhe)

    ReplyDelete
  6. Afeez,

    az dah copy nanti nak masukkan dalam blog az yer. kalau tak kasik, az masukan juga. peduli apa kan?

    ReplyDelete
  7. salam ayahanda zain : itu honda city lah (name kete sy Siti Nur). City paling murah jika dibanding ngan civic dan accord. InsyaAllah sy akan belajar bawak kat KL ni, nak hapal jalan2.. senang le nak jalan2 nnt.. hahaha

    ReplyDelete
  8. wah3 AZ... guna tag line sy nampak... hahaha... klu AZ masuk dalam blog AZ, bertambah gelama (glemer) le sy nnt...

    ReplyDelete
  9. salam adinda ku afeezz
    cewah cewah , nampak City terus panggil adinda...
    wah hensem bergaya , semakin glamer la nanti ..jaga2 dik nanti ramai dok telan liuq kat kete n tuan nya sekali ...akak tak tersenarai ler , coz no tel pun hang tak mau bagi ..he he he
    tahniah dik oi, bila la akak dpt merasa nak tumpang dok kat belakang kete tu

    ReplyDelete
  10. salam kekanda ummi : kete pertama kak, dah 10 tahun kene baru dpt merasa pakai kete. alang2 tu amik yg best2 sket. kak.. klu bawak akak jalan2 nnt, balik rumah nnt ade plak org tunggu smbl pegang parang... takutttt....

    ReplyDelete
  11. patutler aku tergerak nak buh perbandingan pasal city dgn kelisa.. kan gerak hati aku betul..

    hmm silap tu, belum jadi milik kau sepenuhnya sbb masih ada hutang (eh kau bayar cash ker? huwaaaaa sudah jadi org kaya nampaknya ko)

    ReplyDelete
  12. Salam Afeezz,

    Tahniah kerana akhirnya Cik Siti Nur menjadi milik hang sepenuhnya..bak kata pijal byr cash (wow..mmg pakcik kayo hehe)

    Lepas nie minum CiTY, makan CiTY, Tido CiTy hikhik..

    Bijak jugak cheq teka dulu kan hehe..nak buat camne kebijaksanaan anugerah Allah haha

    ReplyDelete
  13. salam sahabat che pit : hahaha.. cash tu, ko jgn maen2 tau, aku ni ade 'lelaki sejati' bela, dia yg tolong bayarkan cash... hahaha...

    salam sahabat sinomosa : hikhikhik... semuanya bersama Cik Siti Nur

    ReplyDelete
  14. Salam afeez...

    Tahniah... akhirnya dia menjadi milikmu sepenuhnya... pilihanmu cik CT juga...

    afeezz... bila lagi nak bawak kitaorg jeng jalan naik cik citymu itu.. ronda2.. pusing...

    ReplyDelete
  15. salam sahabat tikah : nnt kite rancang2 pi jenjalan ramai2 nak?

    ReplyDelete
  16. Salam Afeezz...

    Hang ajak... nak aje cheq... Bak kata org rezeki jgn ditolak...

    shima, Pijal, jommm kita p jengjalan naik cik city baru....

    ReplyDelete
  17. salam cik tikah : kite pi serang umah kak mas, pastu kite serang plak kobun getah kak noor..

    ReplyDelete
  18. Salam Afeezz,

    Jom jenjalan..Tunggun Hanis balik sini dulu eks..Minggu nie dia balik sini..

    Afeezz, hang suh orang lama laa yg organize s/ada Tikah or Hanis ke..cheq org baru huhu..yg menurut perintah je..

    ReplyDelete
  19. hehehheheheeh......tumpang gembira...takyah risau ujan ker idak kan abg afeezzz........hehehehe

    ReplyDelete
  20. salam cik sinomosa : kite suruh hanis lah, dia rajin sikit... hahahah

    salam cik wiwin : tumpang gembira jer, tak nak tumpang kete kite ker?? hahhaa

    ReplyDelete
  21. salam

    amvoiii dik,tahniah dik,wajah yg hemsem bertambah hemsem disisi cik city..nk dtg umah akak meh lah sini,pinjam sejam 2,akak pusing putrajaya test power...hehehe

    ReplyDelete
  22. Salam,

    Afeez, az ingat nak balik KL lah minggu ni nak pinjam pakai nur siti afeez kejap. Boleh kan? kalau tak boleh az rembat jer, apa az peduli. kwang kwang kwang

    ReplyDelete
  23. salam kekanda mas : kami ahli2 kelab bujang sedang merancang lawatan sambil makan ke rumah kak mas ni, kak mas kene masak yg sedap2 untuk kami. pastu baru bole kite ronda2 putrajaya

    salam ayahanda zain : minggu ni sy wat2 bz, pastu wat2 takde kat umah... hahahaha

    ReplyDelete
  24. Kak Mas, kena masak serawa durian..
    Kak Nija, kena buat karipap pusing..hehe
    Afeezz, kita punya trip tue smpai ke mana? sampai umah AZ tak hikhik
    Kitorang bw perut je bleh??
    Tak sabar nak rase naik kete baru hehe..tak sabar nak calar2 kan, marah tak? hahaha

    ReplyDelete
  25. salam sahabat sinomosa : rumah AZ kene siapkan brontok (betul ke tuh).. ape? nak calarkan?.. sy berenti tepi jalan.. TURUN!!!

    ReplyDelete
  26. Dgn sedey nye turun dari Cik Siti Nur sob sob sob..tp sambil tangan calarkan lagi kete tuh hikhikhik

    ReplyDelete
  27. Salam Apeezz...

    Wah... nak p serang umah kak mas n p kobun getah kak noor... boleh2 no hal... tapikan hang tak takut ka nak biarkan Cik Ct nur hang belemoih... kena getah...

    amaboi pezz jaga betui Cik CT hang no... baru jer shima nak calarkan hang dah suruh TURUNNN... Nie kalau cheq naik cik CT hang nie, kena bersopan santun ler no..huhuhu

    ReplyDelete
  28. salam cik syima : amboi2.. dan lagi tu nak mencalarkan cik siti nur ku, sabar jer lah (rasa macam nak langgar jer.. haha)

    salam cik tikah : kite parking luar jer, pastu kita call kak noor suruh jumput kite naek aplhard dia plak.. betul tu tikah, nak naek kete i, kene ayu2 gitu ala2 wanita melayu terakhir sesuai ngan nama kete i tu, Cik Siti Nur (nama ala2 wanita melayu terakhir)

    ReplyDelete
  29. Salam dek afezz

    Alhamdulillah dpat juo kereta idamanmu itu..

    Lepas kena carik pasangan sebolah tu betui dak Az hikks
    ko jgan marah akak...
    Seminggu berlagu sayu..skrang berlagu ...gombira lak..K lar tu dik...

    ReplyDelete
  30. salam kak shami2 : jeng3.. kita saksikan nnt.... siapakan yg bertuah itu

    ReplyDelete
  31. Salam babeh..

    dah lama bangat tidak meninggalkan jejak bertapak.. tapi bila kluar N3 pasai cik CT.. tak sesabar nak komen..

    sila dik.. sila lah ke estet kanda.. akan kanda bentangkan karpet kaler rainbow untuk cik CT mu.. jangan tinggalkan kat luar estet, kang ade lak kawan baik dok melukis gambo kat keta adinda.. lagi satu, kanda nak p NSK jap.. nak beli ubat nyamok.. heh heh

    psstt.. betul pun telahan kanda kan.. dinda pilih cik CT

    ReplyDelete
  32. salam kanda kak noor babeh : wah3... sambutan meriah tuh, ni yg tak sabar nak pi estet kak noor ni...

    ReplyDelete
  33. Salam Afeezz,

    Wow ganas seh sampai hati nak langgar cheq uwaa..sob sob sob
    Dun worry, cheq gurau2 aje takkan cheq calari Cik Siti Nur hang tue..Cheq faham betapa hang menanti kekasih hang 10thn lamanya..hikhik

    ReplyDelete
  34. salam sahabat sinomosa : takmo lah langganq hang, kemek cik siti nur cheq nnt

    ReplyDelete
  35. Salam Afeez

    masya Allah, brontok? tu kan nama virus komputer dari indon.

    yang sebenarnya borasak. kalau nak mai ke bagi tahu awal2 boleh az order borasak tu.

    betul shami, lepas tu afeez kena .... (opss: soalan sensitif tu cik shami2, kau nak kena lazer ngan si afeez ke) bab2 tu az tak mahu campor, tapi kan kalau rombongan afieez datang nak menyunting bunga kat taman az tu, di alu2kan. kwang kwang kwang

    ReplyDelete
  36. wah ade city! nyam2!

    aku punya insyaAllah..thn dpn! Jual crv + wira..nak sambar honda @ camry!

    ReplyDelete
  37. salam ayahanda zain : hahaha... patut le macam penah dgr jer brontok tu, mmg virus pon.. hahaha... AZ, byk ke bunga kat taman AZ tuh...

    salam sahabat madey : nyam3... harap2 impian ko tercapai... insyaAllah

    ReplyDelete
  38. Afeezz....Abg pun suka Siti Nur tu...tp dah jd milik Afeezz...huhuhu Nanti kalau Abg balik KL sesekali, ajak jln2 ye...sesat pun tak pe...kita gi RedBox...nak gak dgr surau P.Ramlee...hehehehe

    ReplyDelete
  39. Salam afeez,

    wow masih berbulan madu yer dengan si siti nur yer.

    ReplyDelete
  40. salam kekanda imran : mmg ramai yg minat Cik Siti Nur tuh, tp saya bersyukur sebab dapat memilikinya. nak pi redbox ker? jom2...

    salam ayahanda zain : masih lagi...

    ReplyDelete
  41. Salam afeez,

    az nak ke mersing, makan2 angin heh.

    ahad ni az ada kat KL, nak minta afeez amik az g pusing2 KL dengan cik siti noor. kalau tak boleh memang nak merajuk. (tapi kau peduli hape kan)

    ReplyDelete
  42. Salam Afeezz...

    Siapa org pertama hang yang hang bawak naik cik CT nur tu? harap2 mak ayah hang....

    ReplyDelete
  43. salam cik tikah :

    1. Abg ipar (masa amik kete)
    2. anak buah 2 orang
    3. kakak
    4. anak buah sorang lagi
    5. mak ngan ayah

    ReplyDelete
  44. salam..

    dear hafiz..

    cantik kereta afeez.. kereta idamanku tu.. hehheheheh

    ReplyDelete
  45. salam kekanda My Life : idamanku juga, alhamdulillah.. telah menjadi milikku...

    ReplyDelete