08 March 2009

66th ENTRY

My first and only birthday present for this year. Thanks to Izura Yusof of (maner yer??) Cheras for this Slumdog Millionaire cd.

Memula dulu agar tensi nak play cd ni, semua player aku cube, Windows Media Player, Quicktime malah Winamp, semua tak boleh, hanya kedengaran suara sahaja tanpa gambar. At last aku cuba WinDVD, download and install (1 jam 11 minit) tapi kecewa jugak, suara je dengar gambar takde. Next attemp, aku cube kat dvd player, "format not supported", wtf!!

Kecewa aku ketika itu tapi aku tak berputus asa. Aku tengok folder cerita tu. Wah... extension .xvid? Tak pernah nampak pon extension macam ni. Terus aku on google.com cari aper ke bende nyer .xvid ni. Blah.. blah.. blah.. kene download satu code. Aku pon download jer, kene warning ngan anti-virus, tapi aku teruskan gak. Finally..... dapat gak tgk cerita tu.. yea..

To Izura : Thanks a lot..

2 comments: