03 November 2010

302 : Mari Berhibur


Mari berhibur. Dah lama rasanya aku tak buat entry sebegini. Kali ni aku akan hiburkan anda dengan sebuah filem pendek yang bertajuk SIGNS. Ade seorang kawan share movie ni dalam fb. Ade sesuatu dalam filem ni yang membuatkan aku tersentuh, perasaan bercampur baur. Ade pengajaran yang dapat dipelajari dalam filem ni. Ade mesej yang tersurat dan tersirat. Aku merasakan diri si Jason tu adalah aku. Fuhhh!... Stop!

Anyway.. semoga terhibur.


~Salam Sayang~

5 comments:

  1. salam afeezz...siapa pengarah film nie..maklumla, katak bawah jambatan cam aku tak tau mende pasal film owg puteh nie huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. salam awak,

    takde apa2pun kelihatan huhu..
    beri sinopsis sket..

    ReplyDelete
  3. wsalam sahrom : kat kredit di akhir filem ni kan ade tulis saper director dia. tp aku pon tak kenal saper dia, mungkin pengarah amatur kot.

    wsalam syima : aper yg tak kelihatan tuh? tak dpt tgk ke filem tuh? nak sinopsis ker? tengok je lah kan senang, tak lama pon cite dia...

    ReplyDelete
  4. Salam sahabat afeezz,

    Finally dpt tgk this video but bkn disini huhu
    Jason spt awak?
    Sy doakan kebahagiaan yg awak cari akan muncul tidak lama lagi..
    Jika dah jodoh awak dgn insan tertentu, pasti dia tetap mjadi milik awak tetapi usahakan..
    Janji Allah pasti cuma sbg manusia kita yg tidak yakin dgn janji itu..
    Look at what u have in ur life, u will be have everything but if u look at what u dun have in ur life, u will have nothing..
    oppss sorry terpjg plak komen..

    ReplyDelete
  5. wsalam syima : hikhikhik... tahniah, akhirnya dpt gak awak tgk filem tu.

    hehehe... yerp, rasanya jason tu mcm sy, kesunyian n kesepian tp skrg ni sy happy.... alhamdulillah...

    ReplyDelete