14 January 2013

569 : Colours Of My Life

Colours or Colors, mane yang betul? Rasa2nya kedua2nya betul yang membezakan cume English dan American sahaja. Betul tak? Hehehe. Ape2 pon, colours pada gula2 ni memang menarik, kite yang dah tua ni pon tertarik ape tah lagi kanak2. Manis, dah nama pon gula2, mesti la manis.

 




~Salam Sayang~

8 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    dapat drp majlis kahwin ke...
    atau berhajat nak jadikan gudis pada hari bahagia Afeezz nanti..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam atuk

      pic yg first tu sy beli kat NSK, pic yg laen2 tu masa menghadiri kenduri kawen kat Paroi smlm... heheheh

      Delete
  2. salam.. Kat sekolah dulu pun blajar eja "COLOUR" .. bila dah besar tgk naper org tulis "COLOR" .. then baru la paham naper.. Hee.. Manjer suka warna putih.. anak² suka makan gula² ni.. tgk jerk gambar ni terus dia cakap.. "MAMA.. Boleh tak nak gula-gula ni?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... jangan kata anak2, mak2 pon suke makan gula2 ni. layan....

      Delete
    2. anak Manjer yg kecik tu suka isap gulanya jerk.. pastu yg jelly nyer dia buang.. tu yg tak suka melekit nanti..

      Delete
    3. hahaha... susah la klu mcm tu, mmg melekit satu umah nnt

      Delete
  3. Salam sejahtera,
    Moga hidupmu berwarna warni dan penuh kegembiraan. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sejahtera mama ju

      insyaAllah, hidup kite semua diwarnai dengan kegembiraan dan diberkati Allah

      Delete