01 May 2011

363 : Mari Menonton

Sekali lagi berpeluang untuk menonton filem terbaru di pawagam. Kali ini aku telah menonton filem Fast and Furious 5. Aku memang minat filem2 Fast and Furious dan Fast and Furious 2. Fast and Furious 3 - Tokyo Drift kurang minat dan aku tak ingat ade ke filem Fast and Furious 4??

"Former cop Brian O'Conner partners with ex-con Dom Toretto on the opposite side of the law. Since Brian and Mia Toretto broke Dom out of custody, they've blown across many borders to elude authorities. Now backed into a corner in Rio de Janeiro, they must pull one last job in order to gain their freedom. As they assemble their elite team of top racers, the unlikely allies know their only shot of getting out for good means confronting the corrupt businessman who wants them dead. But he's not the only one on their tail. Hard-nosed federal agent Luke Hobbs never misses his target. When he is assigned to track down Dom and Brian, he and his strike team launch an all-out assault to capture them." (oleh kerana aku sedikit malas nak mengulas cerita ini disebabkan aku terlelap dalam panggung, jadinya aku kopipes kan sedikit sinopsis cerita itu saje)

Macam biasa, kalau anda nak tau bagaimana kisah selanjutnya, anda saksikan sendiri di pawagam2 berhampiran anda. Ni filem baru ni, patut le panggung penuh sampai kami dapat tempat barisan ke 2 dari skrin. Hehehe... sakit leher mendongak. Anyways... filem kali ni tiada langsung aksi lumba2 macam filem2 sebelumnya. Walau bagaimanapun, memang puas hati tengok. Aku bagi filem ni 4/5 bintang.


~Salam Sayang~

4 comments:

  1. assalamualaikum bro..

    lama aku tak kesini..rindu rasanya kat blog hang.....ramai yg ternanti2 akan film nie kan..pasti mantop huhuhhhh

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam sahrom : ko rindu kat blog aku jer ker? kat aku ko tak rindu ker? hahahaha... best cite ni... mesti tgk...

    ReplyDelete
  3. erkkk laen macam je soalan afeezz tuh sahrom..awak bebaik sikit dgn afeezz nie..cer baca the most populor entry dia..wakakakaka..

    ReplyDelete
  4. hahahah... adoi. sy baek la, org tu jer yg tak baik

    ReplyDelete