03 November 2009

Posting No. 173 : Jamuan Hari Raya Aidilfitri

Dah basi baru nak upload gambar Jamuan Hari Raya Aidilfitri Pejabat aku. Jamuan ini diadakan pada 9 Oktober 2009 yang lepas. Jamuan diadakan sederhana tapi meriah, maklumlah pejabat aku bukan berduit sangat nak menganjurkan jamuan secara besar-besaran. Jadilah untuk makan sendiri-sendiri. Antara menu hari tu adalah nasi beriyani, sate, ketupat lemang dan beberapa makanan sampingan yang akan banyak.


(1) Aku dan teman-teman sepejabat
(2) Sebelum amik makanan sempat nak berposing ngan mangkuk polisterin



(1) Kak Ruby, "Jemput makan semua, akak tengah diet ni sebenarnya"
(2) Kak SO, "Nah2.. tambah nasik, tak payah le korang diet hari ni.."



(1) Kak Pora, "Rosak diet aku hari ni, aper le korang order makanan yg sedap2 ni"
(2) Kak SO, "Pulun jer.. aku bukannya diet pon, depa yg diet.."



Sebahagian kakitangan sedang menjamu selera


Sebahagian lagi kakitangan sedang menjamu selera


(1) Aku tak makan aper2 pon hari tu, tak selera lah...
(2) Kakak2 ni klu bab makan memang selera jer..



Lepas habis makan, kite lepak2 dulu, kasi makanan turun, pastu kite makan lagi...


Salam Sayang ...

10 comments:

  1. Salam Afeez,

    nape x ada selera? CM kan ada tuh. X nampak ker.

    ReplyDelete
  2. salam AZ : tgh ade jamuan makan plak tak selera tu dtg, mungkin sebab CM ade le kot, tu yg tak selera...

    ReplyDelete
  3. Salam Apeezz..

    Apeezz... sbb CM ada ka... or si dia yg tiada... sbb tu tak selera nk mkn... he.. he...

    ReplyDelete
  4. Salam Dik..

    ye ke tak ada selera.. biaq betui.. banyak tu makanan yang mengancam..

    la nie dah ada selera ke belum??
    heh heh heh

    ReplyDelete
  5. salam tikah : siapa si dia tuh? ade2 jer tikah ni... hahaha

    salam kak noor : betul kak, masa tu takde selera sgt, sate smpi bg2 kat orang.. hahahha.... skrg ni berselera plak, berat pon dah naek sekilo... bahaya ni... tidakkk...

    ReplyDelete
  6. Salam afeez,
    nape tak de selera makan? ni mesi menanggung rindu nta kat sapa ntah tu...
    sekarsng ada ok tak? sekarang ni mesti lebih celaru, makan tak lalu, mandi tak basah, tidur tak lena....(bila nak peah rahsia nih?) Jangan le buat akak celaru pulak....

    ReplyDelete
  7. Salam en afeez

    napa tak selera,nampak akak malu yer...alahai meh akak suap..jgn malu dgn akak no!!!hehehe.

    tapi akak tak caya ko tak selera,control tu,byk pompuan tu,tu sebab dia malu..

    pssst : dah tu semua makan,student nk amik ubat camner??boss kat mana??

    ReplyDelete
  8. salam datin nija : ade2 jer datin ni. sy ni setakat tak lalu makan jer, mandi still lena tidur still basah. rahsia? maner leh pecah.. masih tersimpan rapi di sanubari..

    salam kak mas : mesti lah malu, pasal akak dok tenung sy jer, bole cair sy klu asik tenung2 ni. kak.. student tu biaq pi mereka lah, asik sakit jer memanjang...

    ReplyDelete
  9. Salam..

    N3 dah basi? hehe
    nama pun "menulis untuk diri sendiri"..so tak kisah laa hehe

    ReplyDelete
  10. salam sinomosa (macam samosa le plak): hahaha... dah basi tuk org laen. semua dah buat cite pasal raya, kite jer baru nak wat entry pasal raya.. tp betul lah.. pedulik aper, saya menulis untuk diri sendiri kan...

    ReplyDelete