25 October 2009

Posting No. 166 : Kiwi Kleen Fabric Starch

Tengahari tadi pegi ke Tesco Extra Selayang, just teman kakak nak beli barang. Macam biase ler, aku takde rancang pon nak membeli ape2. Tapi akhirnya aku tertarik hati nak membeli bende ni, Kiwi Kleen Fabric Starch.


Sebenarnya, pernah gak dengar pasal produk ni, tapi tak pernah pulak terjumpa kat mana2 pasaraya. Tapi tadi macam mana ntah bole plak terberenti kat depan shelf produk2 seumpama nya. Ade 3-4 brand produk yang seumpama dengannya dari semurah rm3.00++ hingga lah ke rm10.00++. Jadi aku pon amiklah yang harga di pertengahan, sekadar nak mencuba, klu bagus bole beli lagi, klu tak.. tak payah lah, guna air jer.

Tadi dah pon cube try test pada salah satu baju aku yg susah nak iron dan kedut nya susah nak hilang. Memang senang nak iron guna benda ni, spray jer pastu iron, smooth jer jadinya. Tapi kedutan tu mmg susah nak hilang, mmg jenis kain dia macam tu kot. Belum try lagi kat baju2 yg lain.

Hahaha... aku rasa dah macam jadi jurujual plak. Siapa yang berminat, boleh dapatkan di pasaraya berhampiran anda.


Salam Sayang

9 comments:

  1. salam Afeez,

    bagus juga bagi info tuh.

    p/s saja nak share kalau az tersalah jalan kat KL, mrszain tak reti nak bantu, agaknya orang KL tak berapa reti jalan kat kl yer. Dia tahu jalan balik umah dia kat gommbak tuh. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  2. salam AZ...

    klu nak expert jalan kat KL ni, kene maen redah jer, jgn takut2 sesat. Sesat pon kat KL gak...

    ReplyDelete
  3. tesco extra selayang???? semalam cheq p umah abg cheq kat blakang tu....kot dak boleh dah cheq minta hang beli satu tuk cheq gak piz....

    ReplyDelete
  4. wow.. rumah kat belakang tuh? Kipark Selayang ker? awat tak habaq awai2...

    ReplyDelete
  5. Salam afeez,

    yer ke main redah. tp kan ada orang tu dok selayang dari kecil tapi medan idaman kat bt 5 jalan gombak pun tak tahu. apa kes tu.

    ReplyDelete
  6. Sat,sat ayah zain,jalan kt KL ni ayahzain tanya saya,setapak,gombak,selayang,tmn melawati,chowkit,Jln TAR ,tempat saya rempit jer,mcm taxi driver


    afeez,meh kita pi medan idaman,atau jln gombak kita makan nasi aya, mangcongkam kt tepi jalan tu,pas tu teman akak tempah baju kt Pasar Gombak,pas tu mlm sikit kita jalan2 kt Uptown Danau Kota,,,adoh ,sebut medan idaman teringat betul kenanganku di sana..

    Afeez masa sekolah menengah dulu,awak sekolah mana???.Selayang Baru ker???pandai jer akak ni serkap jarang entah2 MRSM atau MCKK tengok rupa cam budak2 cerdik jer,,,

    ReplyDelete
  7. Salam CM,

    Betul tu CM, kita ni orang luar KL, sonang jer cari tempat2 tu tapi orang pure KL ni tak tau, itu yang hairan bin ajaib. Contohnya az ngan mrszain la, az yang tau jalan kal KL tuh. Kalau az blackout jalan kat KL, ermm tak boleh nak bergantong ngan mrszain. orang kata apa? serupa jalan sorang2 la.

    ReplyDelete
  8. salam AZ dan CM : saya ni tmpt bermain kat KL, aper barang maen kat gombak. lagipon AZ, jalan gombak hatta gombak itu sendiri sgt luas adanya. Klu AZ ngan CM ajak ke Medan Idaman tu, tak tau lah saya akan tempat nya, klu didirectkan kan sikit, habaq mai mercu2 tanda kat situ, insyaAllah sy akan smpi.

    ReplyDelete
  9. I can invest a maximum of only 30$. So according to my investment i request u to suggest a good company.
    [url=http://www.rain-band.com/guestbook.asp]best forex software[/url]

    ReplyDelete