05 February 2017

810 : Birthday Present

My birthday just around the corner. Makanya, bulan ini adalah my birthday month. Disebabkan aku ni jarang menyambut birthday sendiri dan kebanyakkan kawan-kawan aku pon tak ingat birthday aku bila, makanya takde specialnya tarikh birthday aku tuh. Walaupon begitu, ada jugak yang sudi memberikan aku hadiah sempena birthday aku yang akan datang. Terima kasih daun keladi aku ucapkan.

Firstly nak ucap terima kasih kepada Encik Lim Tayar atas baucer yang diberikan sempena birthday aku. Baucer untuk A. Free labour charges for engine oil change or B. Free 4 off-wheel balancing & rotation service or C. 50% discount 0n 1 set of AMI/AcDelco wiper. Yang C. tu macam best jer.. lagipon wiper kete aku pon macam dah keras. Apa-apa pon, offer valid untuk 30 April 2017.

Secondly terima kasih kepada Encik Tanjung Golden Village atas free movie tickets for two yang diberikan. Bukan itu sahaja, the movie tickets comes with free one regular popcon and soft drink. Offer valid sepanjang bulan Februari 2017. 

Thirdly, terima kasih kepada Encik Chatime atas points worth 1 drink (R) have been loaded into your Thirstea Card. Redeem with your PIN at any Chatime outlet. Valid 1 year. 

Masih lagi menanti siapa lagi yang nak beri hadiah pada aku. Starbucks taknak bagi ape-ape ke? Penat je jadi loyal customer selama ni. 

2 comments:

  1. Happy birthday in advance bro... keep in touch, ok? tq
    check out my blog too..
    www.zukidin.com

    ReplyDelete