12 December 2015

766 : Abeday Dhiya Khadeeja

Ahad, 29 November lepas aku telah dijemput untuk menghadiri majlis sambutan hari lahir seorang anak buah aku, anak kepada kakak aku yang berusia 5 tahun. Sambutan diadakan sederhana sahaja sekadar menjemput keluarga dan beberapa orang teman rapat si birthday girl. Jamuan yang dihidangkan ala kadar sahaja, soto ayam, kuew teow goreng, beberape jenis kuih dan minuman. Apa-apa pon, Happy Birthday to Dhiya Khadeeja. Semoga membesar dengan gembira dan menjadi seorang anak yang berguna kepada ibu dan ayah. Muah ciked... 

Birthday cake bertemakan My Little Pony

Birthday girl bersama sahabat-sahabat yang hadir. 
Macam tak happy jer diaorg ni. Senyum la ciked... 

Birthday girl tengah potong keknye..

Aktiviti membuka hadiah. Banyak gak dapat hadiah kan. 
Beg pink tu pakcik yang bagi tau... Suke tak?


#SalamSayang

No comments:

Post a Comment