20 February 2014

679 : Untuk Jamuan Mata Sahaja


Untuk jamuan mata sahaja. Best dilihat semasa sedang kelaparan. Bismillah....


#SalamSayang

10 comments:

  1. Replies
    1. semuanya saya makan, tapi pada tarikh dan waktu yang berlainan la... hehehe

      Delete
  2. Salam.
    Nasi dia ada sate, apa nama tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.

      Nasi goreng ade sate tu nama dia Nasi Goreng Tok Mak kat Restoran Islamic Kitchen Bandar Baru Bangi

      Delete
  3. LIKE! <-- sebab kat blog takde button like so kena tulislah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh... ade lah kat atas tu, mesti tak nampak ni...
      tp kalau nak tulis pon ok gak

      Delete
  4. adoii... aritu lepas bersalin berat badan turun.. ni mcm nak naik semula dah.. huwaaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... biasa la tuh. makan jer selagi selera masih ade... hhuhu

      Delete