09 January 2014

672 : Entry Pertama Tahun 2014

Dah 10 Januari 2014, aku masih ketandusan idea untuk ditulis di sini. Mungkinkah ini tanda-tanda blog ini akan berkubur sebagaimana beberapa blog kawan-kawan yang akhirnya senyap begitu saja. Sayang rasanya untuk aku membiarkan dan meninggalkan blog ini. Setelah masuk tahun kelima aku menulis, akhir-akhir ini aku rasakan aku sudah kekeringan bahan untuk ditulis. Tertutup terus benak fikiran aku ni hatta untuk mengarut dan mencarut di sini. Bolehkah aku menyerahkan kepada takdir akan nasib blog ini?



#SalamSayang

10 comments:

  1. Datanglah menulis sekali sekala abe apiz..
    Nanti kalau dah kahwin, boleh citer pasal hanimun, pasal wife, pasal anak pulak..
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak tunggu cite kawen, cite hanimun, cite pasal wife anak2 gitu entah bila lah agak nyer...

      Delete
  2. Assalamualaikum Afeezz

    bagus cadangan Syima tu...
    teruskan menulis...sebagai catatan untuk rujukan di masa2 akan datang.. In Shaa Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam atuk

      kene tunggu kawen dulu lah baru bole aktif berblog semua... puan syima pn sejak2 kawen ni kurang dah berblog... huhu

      Delete
  3. As salam dek afezz

    Teruslah menulis, setiap hari, hatta ceritanya adalah hanya sekuntum bunga telah pun kembang pagi tadi di halaman...tulislah dengan hati yang sentiasa mengingatiNya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak shami

      nak cerita pasal bunga ke? ermm.. dalam hati belum ade taman la kak...

      Delete
  4. teruskan afeezz, kekadang idea memang le kering, macam air ada pasang surutnya. Sama macam pt juga...sekarang ni tengah melayan hobi baru, pc dah lupa jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah kak tee... hobi baru aper tu? bole join?

      Delete
  5. APIZ........... JGN MENYERAH KALAH!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tak menyerah lagi kot. cume kekurangan ide nak menulis, kekurangan aktiviti menarik nak share. otak dah tepu kot... huhu

      Delete