30 October 2013

658 : Melaka 2013 - Red And Black Dinner, Everybody Dressed To Impress (Hari Pertama)

Sebelum ni ada gak opis wat macam ni. Memula dulu wat pertandingan pakaian beragam. Ada yang pakai pakaian ala-ala Hawaii, ada yang pakai pakaian ala-ala Jawa, ada yang pakai ala-ala lanun, cowboy, pakaian nak ke disco, pakai Jalur Gemilang, gothic dan sebagainya. Saja untuk suka-suka, semuanya pon sporting sangat, Yang tak bestnye masa tu hujan, tak dapat wat fashion show.

Kemudian, kami ada wat tema Pantai. Kebanyakkannya pakai pakaian ala-ala nak ke pantai. Oppsss.. takde yang pakai bikini atau speedo ye. 

Tahun ni kami wat tema Red and Black. Semuanya sporting dan melaram bagai dengan pakaian masing-masing. Yang bestnya, tanpa dirancang, boss mencadangkan untuk diadakan fashion show dah alang-alang semuanya dressed to impress kan. Gamat suasana malam tu. Anyway... semuanya happy...





... bersambung

4 comments:

  1. Hitam dan merah warna yg terang dan menawan!
    Pakai boo, wah nampak lainlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tibe2 teringin nak pakai bow tie...
      inilah masanya...

      Delete