04 March 2013

587 : Malam Pertama


Kwang.. kwang.. kwang.. Tajuk entry bukan maen lagi, saje nak mencari publicity murahan. Sebenarnya, beberapa minggu lepas ade la aku terbuang tebiat sket. Tiba-tiba teringin nak beli cadar baru. Dah lama dah teringin nak beli cadar baru, tapi bila tengok harga yang aku berkenan tidak mampu milik dan yang murah plak design ntah ape-ape, maka aku pendamkan dulu hasrat murni aku tuh. 

Pastu pada hari itu, beberapa hari selapas raya cina, aku pon rembat la satu set yang aku berkenan walaupon harga dia rasa macam tak munasabah je walaupon selepas diskaun 50%. Kalau ditunggu-tunggu memang tak beli lah. Makanya, sabtu lepas merupakan malam pertama aku tidor bercadarkan cadar baru yang mahal. Huhu ...

  

Berminat cadar yg tak banyak corak, cukup lah yang simple. Takkanlah i nak pakai yg corak bunga-bunga plak kan. Tak koser mak nanti ...


~Salam Sayang~

8 comments:

  1. As Salam dekk afezz

    Eloklah tu beli cadar cantik, bilik kemas bersih jer kan, kerja penat2 eloklah layan diri baik2 kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam

      betul2.. kalau balik keje penat2 tgk bilik bersepah, bertambah serabut kan... heheheh

      Delete
    2. cantik dan simple .. ada mimpi yang indah2 tak ?

      Delete
    3. ermmm... semalam tak mimpi la plak... hehehe

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Mama doakan moga anakanda dapat isteri soleh dan dapat bertanggongjawab terhadap suami. boleh?
    AMIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...

      terima kasih pasal sudi doakan untuk saya... amin

      Delete
  3. salam.. cantik cadar.. romantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam

      haha... sekarang sudah lagi cantik, macam katil pengantin...

      Delete