13 February 2013

580 : Family Dinner

Hari Sabtu lepas, 9 Februari 2013, adik telah membuat perancangan untuk makan malam bersama satu famili. Makanya, dia telah membooking sebuat restoran makanan barat di Dataran Sunway, Damansara untuk makan besar kami sekeluarga (macam nak celebrate Chinese New Year plak). First time aku ke restoran Bonjour Garden Cafe ni. Overall, makanan dia sedap dan persekitaran yang selesa.


Deko di dalam Restoren 

 


Menu 

  
 
Grilled Chicken Salad

Tak ingat nama nimuman ni aper.
   
Bonjour Chicken Chop

Beef Carbonara

Bonjour Chicken Parmigiana 

Bonjour Chicken Lasagna

Bonjour Chicken Cordon Blue 

Fried Calamari Ring 


 Terima kasih kepada yang sudi belanja. Nyam3.


~Salam Sayang~

6 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    nyam..nyam
    kalau tahu harga ... boleh cuba nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam atuk

      nyam.. nyam..
      harga bole tahan gak la...
      tp kalau nak cube, aper salah nyer

      Delete
  2. Salam afeez.....mmg u selalu murah rezeki sekali jer orang melanja.....jelez kak Mas weeii

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak mas

      kalau CM belanja saya sure rezeki CM pon akan murah gak.. huhu

      Delete
  3. Alamak.. Tak jadi diet tgk makanan sedap2 ni.. adeh..

    ReplyDelete