01 February 2013

576 : Oh My English... (Final Episode)

Kelas Bahasa Inggeris untuk Certificate Of Proficiency In English Language Course, Level Upper Intermediate yang telah aku ikuti sejak bulan November tahun lalu telah sampai ke penghujungnya. Kami telah menduduki ujian akhir pada 31 Januari 2013 yang lepas. Terima kasih kepada Cik Wong Jia Wei, Guru Bahasa kami yang telah memberi tunjuk ajar dan latihan agar kami mempunyai cukup keyakinan dan kemahiran untuk berkomunikasi di dalam Bahasa Inggeris. InsyaAllah, ape yang telah kami laluli selama tiga bulan ini akan membuahkan hasil dan dapat dipraktikkan di dalam kehidupan. 

Ahli-Ahli Group 5

Jamuan perpisahan




~Salam Sayang~

6 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    ada 2 orang jejaka ajer....

    nanti boleh jadi juru bahasa atuk...he he

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam atuk

    jejaka yang laen tak dtg kelas lah... pasal tu la tinggal 2 orang jer
    bole jer kalau nak tolong sikit mane2 yg tau...

    ReplyDelete
  3. hehe mama baru nak komen kenapa ada 2 jejaka je.
    Wah jadi rebutanlah dia....
    Moga yg dibelajar terus menambah manafat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya lah yg menjadi rebutan tu. Pasal yg sorang lg tu dah berpunya...

      Insyaallah, setiap ilmu yg dipelajari itu harus dimenafaatkan.. Klu tak umpama mencurah air ke daun keladi lah

      Delete
  4. oh my ALLAH!!!...

    SORRY PIZ, Lama Tak komen, BZ dan pening2 lalat.. Hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... takpe, tp tertanya2 gak, mane peginye manjer?

      Delete