27 December 2012

564 : Sepetang Di Aquaria KLCC

Hari Ahad yang lepas aku dan beberapa orang ahli keluargaku telah berkesempatan ke Aquaria KLCC. Kakak telah mengajak aku, ayah dan keluarga adik kerana dia nak bawak anak2 dia jalan2 sempena cuti sekolah ni. First time kami ke Aquaria. We enjoyed ourself but yang tak bestnya, terlalu ramai plak pengunjung pada hari itu, mungkin kerana cuti hujung minggu dan cuti sekolah. 


Ikan2 piranha ni akan mengalu2kan kehadiran anda ke Aquaria

Disamping ikan, ada juga haiwan lain yang dipamerkan seperti buaya ini 

 
 
 
Kolam ikan besar dan suasana di tingkat bawah Aquaria  

  Akuarium yang menempatkan ikan2 besar

Kolam marin yang menempatkan ikan2 laut

 
 
 Suasana di dalam terowong bawah air 

Kami sekeluarga berasa sangat gembira.


~Salam Sayang~

4 comments:

  1. SALAM PIZ... SEDIH TGK GAMBAR PIZ NI!!! .. Hee.. bukan pe.. Dah lama tak gi KLCC ... BYK KALI ajak suami pergi AQUARIA ni.... Suami kata tak suka masuk bandar KL.. Sesak.. Uhu.. Nanti nak pergi hari biasa la kot, kalau cuti sekolah atau weekend rasanya mmg sesak kan kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam manjer

      huh... alasan jer tuh. hari ahad KL mane ade sesak...

      Delete
  2. Salam anakanda,
    Suka.
    Akhirnya ada modelkan?
    Bila tgk ikan2 besar teringin juga nak ke sana. Selalu org kg dtg diaorang mesti nak ke sini..kami je tak pernah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama ju

      hahaha.. baru la ade model yg nak bergambar, klu tak amik gambar ikan je lah. datang la mama sekali sekala. byk ikan yg besar...

      Delete