30 November 2012

553 : Tahniah

 

Tahniah kepada Encik Hafizan bin Pal @ Affal di atas penerimaan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2011 Universiti Malaya. Segala jasa dan sumbangan anda kepada kecemerlangan Universiti Malaya amatlah dihargai.


~Salam Sayang~

18 comments:

  1. Salam.. Tahniah piz... Moga perkhidmatan yg diberikan diberkati.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam manjer

      terima kasih, alhamdulillah

      Delete
    2. apa syarat2 nak dapat anugerah perkhidmatan cemerlang ni piz?

      Delete
    3. KPI tercapai dan disyorkan oleh ketua jabatan

      Delete
    4. piz nak simpan jerk atau nak frame kan? :)

      Delete
    5. Hahaha... Simpan je lah dlm clear holder

      Delete
  2. Salam dek

    Tahniah, semoga terus cemerlang...lagi di masa depan. Kali ini biarlah dikongsi dengan seseorang yang istimewa pulak....heheh tentulah isteri dan anak kan...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam

      uish... kalau tahun depan dapat lagi, tak dan nak beristeri dan beranak lagi, hehehe...

      Delete
  3. Tahniah, kirim salam kat En Hafizan tu.
    Sebenarnya mama baru tau nama tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jawab 'Waalaikumsalam' mama...
      hehehe...

      Delete
  4. Tahniah En Hafizan dan juga kepada Pakcik Pal @Affal sbb ada anak yg cemerlang :)..belanja laaa hihi

    ReplyDelete
  5. Tahniah En Hafizan dan juga kepada Pakcik Pal @Affal sbb ada anak yg cemerlang :)..belanja laaa hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah En Hafizan dan juga kepada Pakcik Pal @Affal sbb ada anak yg cemerlang :)..belanja laaa hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... cik SiNoMoSa super exited, smpi tiga kali memberi komen yg sama.

      Delete
    2. Bkn super excited..reply thru mobile tak fhm teman awat kuar sampai 3 kali..sat2 check setting note 2 nie eh eh tereksen plak hahaha ooppss

      Delete
    3. kwang2... laen kali pakai la komputer... note2 ni susah jer... huhuh

      Delete