25 June 2012

502 : Aku Menulis Untuk Diri Sendiri Kini Berwajah Baru

Aku Menulis Untuk Diri Sendiri kini berwajah baru. Setelah sekian lama menggunakan layout terdahulu, tiba2 hari ni terrajin plak nak explore untuk mendapatkan layout terbaru. Kene pulak dengan ulang tahun ke-4 Aku Menulis Untuk Diri Sendiri tidak lama lagi.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan layout seperti ini, boleh lah ke Dashboard blog masing2, klik ikon Design kemudian Templet Designer. Pilih lah yang mana anda suke.

Banyak lagi yang kene explore mengenai layout ni supaya blog kite nampak lebih menarik. Ape2 pon, selamat mencuba.


~Salam Sayang~

13 comments:

  1. test... hahahah

    ReplyDelete
  2. Salam anakanda,

    Wah, naik taraf...

    BBq mungkin boleh, tapi rasanya kena tempah dulu kat kaunter...ada bayaran utk berapa jam.
    Kalau bawak makanan saja dan tak ramai, ok kot. Boleh bincang dgn diaorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama ju : hehehe... dah lama benor dengan layout lama, sekali sekala nak gak yg baru..

      hehehe... thanks for the info...

      Delete
  3. salam apiz.. ari tu cam nak guna gak template yg camni tapi cam tak pandai sangat nak edit2 .. html cam tak kuar jerk.. uhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam manjer : rasanya tak bole nak edit. what u see is what u get...

      Delete
  4. Assalamualaikum Afeezz

    jenuh saya cari ruang komen....baru dapat


    menarik...ada kemajuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam atuk : terima kasih kerana gigih cari ruang komen tu. Usaha tangga kejayaan... Jumpe gak akhirnya kan...

      Delete
  5. comel.. tapi manjer tak pandai sangat pakai template camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum manjer : nak kasi ade perubahan sket.. Kene la mancuba. Ape2 pon ade yg kene belajar lagi mengenai templet ni... Tp dia basic sgt

      Delete
  6. piz, template ni nak letak html kod cam iklan ke, fb plugin ke senang ke.. <-- manjer malas mengexplore .. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu... pilih jer tamplete pastu kene klik something kat belah atas kanan. tak igt plak aper dia tulis kat situ...

      Delete
  7. layout dia ok. tp dah biasa tgk yg lama. yang baru ni macam awkward sikit. lagi satu, bila click aje, agak macam lag ler. mcm bergegar tuk besarkan entry tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerp... betul tuh. dah biasa dengan yang lama so yg ni nampak macam pelik sket. kene biasakan lah dengan layout terbaru ni....

      Delete