16 April 2012

482 : Makan Malam Di Pak Ngah Hilmi Grilled Lamb Steak

Sabtu lepas bersama kawan-kawan telah pergi menikmati grilled lamb and chicken steak di Pak Ngah Hilmi Grilled Lamb Steak, Rawang. Walaupon takde la berapa jauh dari tmpt aku bersemayam ni, tapi inilah kali pertama aku datang ke kedai Pak Ngah Hilmi dan Mak Ngah Shami. Tak susah mencari kedainya, walaupon Rawang tu agak asing bagi diri aku. Tetapi dengan direction2 yang ade, kami berjaya ke kedai Kak Shami tanpa kesesatan.


Menu Utama - Grilled Chicken Steak and Grilled Lamb Steak


Kawan-kawan gumbira menikmati hidangan masing-masing

Kak Shami melayan kami dengan baik walaupon sibuk menguruskan perniagaannya. Alhamdulillah, panjang juga kami berbual malam itu dan Kak Shami tak lokek berkongsi pengalaman dan nasihat buat adik2 dia ni.


~Salam Sayang~

7 comments:

  1. salam afeez


    cm teringin nak pi tapi tak berkesempatan lg,,mesti sedapp tu...

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam CM : kalau mai tu ajak la sy sekali tau...

    ReplyDelete
  3. Salam
    Wah, nampaknya dah terjalin ukwah.
    mcmmana kak shami2 tu, ramahkan dia?

    ReplyDelete
  4. Waalaikumsalam mama : betul tu.. Kak shami ramah orangnya. Sebelum ni walaupon pernah jumpe... Tak pernah berbual serancak ni

    ReplyDelete
  5. saya memang minat tang makan2 nih...selalu mencari idea tempat2 baru nak try....yang steak ni bolih try
    ....nanti AFEEZZ kalu senang2 tu singgah la blog saya tentang makan kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan jangan lupa follow yer TQ TQ TQ

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum lama tak ke sini..

    semoga bro sihat walafiat dan senantiasa dirahmati Allah SWT...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum Papa : cube lah makan kat situ, kalau minat kambing, mmg saya rekomenkan kedai tu. sedap steak dia walaupon sy kureng makan kambing ni...

    waalaikumsalam sahrom : alhamdulillah, aku sehat2 jer... camner kursus 1 minggu ko tuh?

    ReplyDelete