18 March 2012

473 : Masih Ada Yang Sayang

Hari Lahir aku yang ke 21 telah hampir sebulan berlalu. Terima kasih kepada semua yang mengucapkan ucapan selamat dan sudi mendoakan untuk aku.

Seperti tahun2 yang lalu, sambutan hari lahir tahun ini takde buat aper2 sambutan pon, maklumlah, dah tua, tak perlu lah nak wat sambutan yang besar2an. Hadiah pon tak dapat. Walau bagaimanapun, masih ada seorang sahabat yang sudi memberikan aku hadiah. Katanya, walaupon tak seberapa, ia tetap menjadi tanda persahabatan yang terjalin antara kami. Terima kasih kepada sahabat yang sudi memberi.

Alhamdulillah... masih ada yang sayang.






















Inilah hadiahnya... Smiley and Smelley
Terima kasih kepada sahabat yang sudi menghadiahkan



~Salam Sayang~

8 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    mukin ramai yg sayang tu...

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam atuk : alhamdulillah... kalau masih ramai yang sayang....

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam mama ju : geng buaya dah belanja makan2 kat putrajaya, ni hadiah dari orang laen...

    ReplyDelete
  4. acececeh... tak semestinya dah tua tak ada sambutan besar besaran kan. terpulang kat diri sendiri mahupun rakan-rakan yang terdekat la nk buatkan sambutan tu menjadi meriah atau tidak. Hadiah tu antara penting gan tak penting aje. yang penting wish yang di ucapkan tu lebih bermakna dari hadiah kan...

    ReplyDelete
  5. acececeh ed eron :betul betul betul.. tp takde saper nak wat surprise party kat aku... uhuks

    ReplyDelete
  6. masing-masing ade cara sendiri. tgk macam group boya ko tu. siap ade makan2 kat putrajaya disinari gan bulan lagi.. tu satu benda yang sentimental kan...

    ReplyDelete
  7. betul tu. yang paling best, diaorg siap masak masakan kegemaran kami, ketam masak lemak dan lala masak aper ntah yg sgt sedap... terima kasih kepada mereka...

    ReplyDelete