11 November 2011

428 : Perabot Baru Sudah Tiba

Perabot yang dibeli minggu lepas sudah tiba, selepas 10 hari menunggu. Oklah, sesuwai dengan rumah aku. Harga pon takde la mahal sangat, cukup2 dengan bajet ciput aku. Tak sempat nak melaram masa raya hari tu, pasal delivery dia lepas raya.

Perabot aku tu takde le macam dalam gambar sebelah ni. Ini mau berpuluh2 ribu lemon harganya dan klasik sangat plak, tak sesuwai dengan konsep umah aku. Perabot baru aku tu, just macam ni jer.....



Cantik tak??


~Salam Sayang~

4 comments:

  1. Salam anakanda

    Alhamdulillah. Nampak tenang je. wah pandai pilih kusyen, sesuai sgt.
    Nak landing pun senang. ,,heem nak bergambar berdua pun tak de hal...
    Bebaloilah kluar duit pagi2.

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam mama ju : kusyen tu datang dengan sofa sekali lah mama. bole custom made gak, tp sy dah berkenan kaler hitam putih tuh. bukan setakat nak bergambar berdua, seluruh GKB ngan GPK pon bole duduk dan bergambar kat sofa baru i ni... heheheh

    pssttt.... duit yg keluar pg td bukan tuk bayar sofa ni....

    ReplyDelete
  3. Salam dekk afezz

    Tak kisahlah harga mahal atau murah, yg penting kita puashati dengan pilihan dan kemampuan yang kita ada untuk memilikinya,....kan hehheh..

    warna tu nampak cantik berserikan

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam kak shami : betul3... ikut lah kemampuan masing2 dalam berbelanja kan....

    ReplyDelete