31 October 2011

424 : Sukaneka Yang Dapat Nombor Last

Sabtu lepas aku join Sukaneka UM 2011. Meriah gak sukaneka ni walaupon tak semua jabatan menganbil bahagian. Walaupon kami mendapat no. second to last, tp yang penting adalah semangat kesukanan tinggi yang ditunjukkan oleh para peserta jabatan aku.. hehehehe....

Layan gambar je lah....


Para peserta yang mewakili jabatan


Team Oren dari dua jabatan yang berlainan


Team Hijau dan Team Biru


Senamrobik sebelum memulakan pertandingan


Arena pertandingan



Crew sedang membuat persediaan


Pertandingan bermula


Keletihan.....


~Salam Sayang~

5 comments:

  1. salam

    nama pun sukaneka feez,,no tak penting yg penting suka2 sambil merapatkan hubungan,,nk nombor atau jadik juara silalah ke Sukan olimpik ker,SUKAN SEA ker ,,tul tak?

    ReplyDelete
  2. Salam dekk afezz

    Semangat kesukanan dan team work dengan mudahnya terbentuk bila bersukaneka ni kan....hehehe

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam CM : kat sukan olimpik ade acara lari dalam guni tak?? hehehe

    waalaikumsalam kak shami : betul tu, sukaneka ni bole mengeratkan hubungan sesama staf... kadang2 bole tak kenal yg maner staf yg maner bos...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum afeezz...

    team oren tue mesti penyokong skuad kebangsaan belanda dalam euro 2012 nnti kan huhuuhhh

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam sahrom ; entah la tuh, ramai sgt yg pakai baju oreng hari tu, dengan crew2 sekali pakai baju oren... mmg ramai lah penyokong belanda thn depan...

    ReplyDelete