24 October 2011

422 : Keperluan Untuk Mengemaskini

Sebenarnya takde aper pon yang nak diceritakan kali ni. Tak idea nak tulis, takde bende nak update. Entry kali ni pon sekadar nak bgtau yang saya sangat boring wat masa ni... hahaha. Bole ke macam tuh.

Oklah, untuk tidak membazir ruang dan masa kawan2 yang sudi menjenguk blog saya ni, ade le sedikit cerita yg aku boleh kesahkan.

1) Minggu lepas pejabat aku kene audit dengan SIRIM. Kalau tak silap tahun lepas pon dah kene audit, tapi entah kenapa, pihak SIRIM berminat benar nak datang sekali lagi melawat tempat aku. Tapi aku bersyukur, kerana audit kali ni tidak mengaudit bahagian pentadbiran, makanya aku tak perlulah bersusah payah menyediakan itu dan ini untuk audit ini. Hasil daripada audit ini, pihak auditor telah mendapati beberapa bidang yang tidak memenuhi syarat yang telah ditetapkan dan memerlukan pemerhatian dan tindakan pembetulan. Oleh itu, beberapa NC (Non-Compliance) telah diberikan sekali gus menyumbang NC yang agak banyak kepada Universiti Malaya. Tahniah ...

2) Sabtu lepas telah pergi ke Fun Fair yang tidak fun itu sekali lagi. Entah kenapa ade orang yang beria2 nak ke sane, jadi kami hanya menjadi peneman setia kepada beliau. Nak dijadikan cerita, pada malam itu, semua diantara kami tidak bernasib baek langsung, malah lebih teruk dari yang lepas. Tahniah ...

Sekian sahaja cerita pada kali ini.


~Salam Sayang~

7 comments:

  1. Salam dekk afezz


    Tahniah, update blog .....hehe

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam kak shami : hehehe... terima kasih....

    salam Asrul : itu lah masalahnya. cari2 idea, tp tak juga kunjung tiba

    ReplyDelete
  3. salam

    best ape cerita yg nk citer ni...

    ReplyDelete
  4. walaikumsalam CM : hehehe... terima kasih lah pasal CM suke cerita saya yg ni. itu takde cerita... klu ade sure CM lagi suke kan....

    ReplyDelete
  5. ayazain pun dah kena sindrom malas nak mengemas rumah ni. huhuhu.

    kurang2 afeez ada cerita juga

    ReplyDelete
  6. Salam AZ : saya tak malas, just takde cerita nak tulis... hehehhe

    ReplyDelete