10 October 2011

420 : Fun Fair Yang Tak Fun Pon

Sabtu lepas pergi ke fun fair dekat ngan Jusco Cheras Selatan. Kali kedua aku ke fun fair ni. Sekadar nak menghiburkan hati yg lara dan melepaskan segala tekanan setelah penat lima hari bekerja. Pergi dengan empat orang kawan yang lain. Tapi aper yang tak fun nya fun fair ni adalah, aku takde luck langsung malam itu. Try game semuanya kalah. Tak dapat ape2 hadiah pon... Tak best!! Tak best!! Takmo datang lagi.. hahaha...


Hadiah2 yang boleh di menangi.. tp tak menang pon


(1) Booth yang menjadi tumpuan ramai.. kalau no. kene, dapat 7 token
(2) Pirates Ship.. pernah naek ni kat Genting... lagi scary



(1) Siapa nak naek Marry-Go-Round ni??
(2) Eye-On-Malaysia... versi fun fair



Ni jer hadiah yang dimenangi.. takde satu pon aku punye...


Grilled Chicken Chop

Lepas penat berjimba2 di fun fair dan setelah menghabiskan duit tp tak dapat aper pon, kami ke Rimba Klasik Bangi untuk makan malam. Hidangan istimewa kami.... Chicken Chop.. nyam3 ...


~Salam Sayang~

7 comments:

  1. last sekali masuk fun fare masa bebudak dulu.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum AZ : jom kite pi fun fair ni... bole ajak GKB sekali... hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum afeezz..

    pendapat aku funfair nie dh outdated la..dh tak sesuai dgn zaman ledakan ict nie..zaman kiter bebudak dulu, inila hiburan utama kita kan huhuhuhhh

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam sahrom : bg aku fun fair ni walaupon dah outdated tp ia still meriah. ramai jer orang yang datang. ramai jer family yg datang bawak anak2

    ReplyDelete
  5. Salam dekk afezz

    heheh tak yah ler main2 kat fun fair tu beli jer satu anak rimau tu..heheheh

    ReplyDelete
  6. Aslkm

    Fisrt time pegi kat Rimba klasik ke?

    ReplyDelete
  7. waalaikumsalam kak shami : hehehe... beli tu bole jer, tp yg penting masa yang diluangkan bersama rakan2 tu...

    waalaikumsalam mama ju : pernah pergi dah sebelum ni.. SOHO sebelah dia pon penah pergi, Village View berhampiran pon selalu makan kat situ

    ReplyDelete