19 July 2011

392 : Akhirnya Aku Memilikimu

Dah lama sangat teringin untuk memilikinya. Sejak2 yang lama telah tidak boleh digunakan lagi. Tiap2 kali ingin memilikimu, tiap2 kali itulah hati berbelah bagi. Bukan takde duit, tapi tak tau lah aper yang menghalang diri untuk memilikinya. Hehehe...

Ahad lepas telah berwindow shopping di Mid Valley. Tujuan utama nak cari jam dinding untuk menggantikan jam dinding umah yang telah rosak. Tapi laen yang dicari, lain pulak yang dibeli. Geram rasa hati. Nak jugak.. nak jugak.

Masuk Best.. belek2, try2 pastu keluar. Masuk plak Sony Center Mid Valley, belek2 lagi, try2 lagi.. belinya tidak, pastu kuar. Hati meronta2. Nak jugak... nak jugak... Pastu masuk plak Sony Center The Garden. Belek2 lagi dan lagi, try2 lagi dan lagi. Tanya2 sket... pastu.... aku terima nikahnya, SWIPE jer.... hahahah...



Ni lah dia.. Sony Cybershot TX 10. Tak lah secanggih dan sehebat Miss Sinomosa punya, takleh lah nak celen Cik Nur Atikah punya, beza macam langit dan bumi kalau nak banding dengan Tuan Puteri Elaira punya. Tapi aku puas... dapat la snap2 gambar bogel pas ni... ehh!! tak elok tuh...


~Salam Sayang~

20 comments:

  1. salam abg

    boleh pinjam tak.. hehhehhehe....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sahabat..

    nnti jgn lupe snap pic2 yang hang amek tau...mesti marbeles kan heheheeee

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum afeezz

    kira dpt snap gambaq kenangan dah ler kaaan , akak pun sama gak beli yg kecik2 jer , mana mampu nak kejar mcm cik2 bertiga tuuuu , he he he ...

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam azie : nak pinjam ker?? tak bole... kene sewa.. hahaha

    waalaikumsalam sahrom : insyaAllah, kalau ade gambar yang menarik aku akan postkan kat sini. mesti la marbeles....

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam kak ummi : hehehe... gambar2 menarik nak wat kenangan jer, pastu nak sharekan cerita kat sini. nak beli yg besar tp tak pandai guna la plak. baek lah beli yg kecik2 comel jer.. senang gak nak di bawa ke mana2

    ReplyDelete
  6. salam

    kita suka kecik2 cam tu senang bawa kemana2...

    ReplyDelete
  7. assalam afeezz,
    bestkan bila bjy memiliki apa yg kita inginkan..tahniah krn bjy swipe akhirnya hehe..sy punya pun biasa2 aje tak standing tikah dan k.elaira punya..

    ReplyDelete
  8. Salam dekk afezz

    Hehehe...ado2 yo ko ni...
    lepas ni memang bersemangat ko menyenap gambo ...heheh...
    selamat bergambar dekk...

    pssst jaga sopan santun tu..hihihi

    ReplyDelete
  9. waalaikumsalam CM : betul tuh.. senang nak di bawa kat mane2 kan, masuk handbag je kan... hehehe

    waalaikumsalam miss sinomosa : mmg best... swipe jer, bayar kemudian...

    ReplyDelete
  10. waalaikumsalam kak shami : hehehe.. banyak la nnt sy post gambar2 kat sini...

    ReplyDelete
  11. salam afeez


    az pun gitu kalau nak beli dan berfkir nak beli, memnag tak berbeli. Justeru kalau nak beli, terus jer beli. Biar menyesal beli, jangan menyesal kalau tak beli. heheheh

    ReplyDelete
  12. waalaikumsalam AZ : hehehe.. laen kali nak ikut nasihat AZ, terus beli jer.....

    ReplyDelete
  13. wah ..... nak pinjam seminggu bole??

    ReplyDelete
  14. wah dunhill guy : ko kan dah ade HTC.. amik gmbr guna HTC je lah... hahaha

    ReplyDelete
  15. ASLKM anakanda,
    wah bestkan. Beli colour apa?
    Mama teringin nak LUMIC yg baru tu.hehe mama ada beli majalah photo..

    ReplyDelete
  16. waalaikumsalam mama ju : kite beli yg kaler biru tuh.. mmg minat sony dr dulu. kamera sy yg lama tu pon sony gak...

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum Afeezz

    kalau bawa kerumah saya pd sabtu lepas, kan bagus, modelnya ada pada masa tu....he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  18. waalaikumsalam abg rozali : camner nak di bawa sabtu lepas, belinya pon hari ahad.... hehehe

    ReplyDelete