16 July 2011

391 : Di Suatu Ketika Dahulu - Part II

Semalam semasa dok membelek2 FB, tibe2 terjumpa satu FB milik seorang rakan semasa di aku di ITM dulu. Walaupon kami bukan sekelas malah bukan sekursus, tp aku agak ok gak dengan dia. Duduk berjiran selama dua semester dan aku kenal dia kerana kami mengambil kursus kor yang sama selama tiga semester.

Belek punya belek FB dia, terselit tiga keping foto yang mengandungi gambar aku. Hehehe.. terus fikiran mengimbau kenangan yang lalu. Betapa indahnya zaman2 belajar di ITM dulu. Adus... Rindu aku pada zaman itu....


Gambar diambil di Sungai Batu Pahat, Perlis untuk
aktiviti kursus kor


High tea sumbangan pensyarah kursus kor
(aku tak ingat ape2 pasal high tea ni, tp mmg ade terselit
aku dalam gambar ni)



Gambar semasa Majlis Perasmian Kelab Kebudayaan &
Kesenian ITM Perlis.



~Salam Kerinduan~

8 comments:

  1. SALAM ABG HAFIZ

    KENANGAN LALU MENGUSIK JIWA.. HEHHEE

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam azie : bukan sekadar mengusik jiwa, mengusik segala2nya....

    ReplyDelete
  3. salam afeez

    kecik bebenor gambar tu, tak berapa nampak afeez dalam gambar tu

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam AZ : hehehe... yang dapat pon besar tu jer... nak wat lagu mana???

    ReplyDelete
  5. selamat tghari daddy : hehehe.. gambar zaman muda2 ni..

    gambar 1 - berdiri baju hitam kanan sekali
    gambar 2 - duduk ditengah2
    gambar 3 - berdiri baju hijau kanan sekali

    ReplyDelete
  6. muka ko sama aje kan.. cuma skrg ni je makin smart sikit.. dulu macam sloppy .....

    ReplyDelete
  7. selamat pagi en dunhill : dulu budak2 lagi, duit pon mintak dr mak ayah. sekarang tengah menggatal tu yg kene smart... ahaks2

    ReplyDelete