12 July 2011

390 : 14 Julai 2008 - 14 Julai 2011

14 Julai 2008 - 14 Julai 2011.

3 tahun sudah berlalu, Aku Menulis Untuk Diri Sendiri masih lagi menulis, masih lagi mencoretkan, kisah2ku untuk diriku sendiri. 3 tahun sudah berlalu, masih lagi aku menceritakan kisahku kepada sesiapa yang sudi membacanya. Kisahku tidaklah sehebat kisah perjuangan Rasulullah, ceritaku tidak seindah kisah cinta Laila Majnun tetapi aku puas, aku ceria, aku gumbira mengabadikan kisah2 ku.

Terima kasih kepada rakan2 blog yang sudi melawat, memberi komen dan menyokong Aku Menulis Untuk Diri Sendiri. Walaupun tidak pernah bersua muka (ade gak yg pernah), tetapi talian persahabatan kite di alam ini tetap kukuh, tetap utuh. Terima kasih setinggi langit kepada rakan2 yang sentiasa meninggalkan jejak, Sahromnasrudin, abg Rozali, Ayah Zain, kak Shami2, Miss Sinomosa, Azie My Life, Mama Ju, Cikgu Mas, Daddy Zuki, Madey. Terima kasih juga kepada pembaca2 senyap yang secara senyap2 membaca kisah2 ku. Mengapa perlu senyap, tunjuk2kanlah diri sekali sekala agar kita dapat menjalinkan persahabatan di alam ini. Yang jauh kite dekatkan, yang dekat kita rapatkan, yang rapat kite mesra2kan. Hehehe...

Salam Sayang buat semua...

18 comments:

  1. assalamualaikum...tahniah AMUDS..

    AMUDS tetap hebat..kisahnya klasik..ia akan menjadi sebuah kisah yang akan di kenang sampai kapan pun..

    teruskan perjuanganmu AMUDS..jangan berhenti dari berkarya ya

    ReplyDelete
  2. Salam dekk afezz,

    Penulisan adalah satu bentuk kerja dan idea kretif, bukan mudah untuk menulis.Setiap individu punya cara dan gaya tersendiri. Semuanya lahir dari kolam hatinya yang jauh.

    Dari situ juga kita mengenal peribadi penulis ..hehehhe siapalah gadis bertuah tu ....hihihi

    Namun blog adalah milik peribadi seseorang, kesopanan menulis adalah akhlak, kejujuran menulis juga akhlak...sama-sama kita pelihara ya dekk...mudah-mudahan penulisan kita menjadi contoh tauladan pada yg membacanya..insyallah.

    TAHNIAH PENULISANMU ANTARA YANG TERBAIK, TERUSKAN MENULIS..

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam sahrom : terima kasih sahrom kerana sudi berkunjung ke AMUDS. terima kasih juga kerana sudi menjadi sahabat walaupon di alam ni saje...

    waalaikumsalam kak shami : terima kasih kak kerana sudi menjadi pengunjung setia AMUDS. saya setuju bebenor dengan kata2 akak tuh, tp bab kesopanan penulisan tu sy kurang sket kot, pasal ade gak kadang kala terlepas tulis... hehehe

    ReplyDelete
  4. 14 julai birthday mak kite


    www.ixalicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dear anonymous a.k.a ixa : happy birthday mak......

    ReplyDelete
  6. tahniah bg cm ini adalah salah satu blog yg hebat,,,

    ReplyDelete
  7. Salam Afeezz,

    Tahniah atas u/thn AMUDS ke 3..
    Teruskan menulis..

    ReplyDelete
  8. selamat malam cm : terima kasih kak mas kerana menyokong AMUDS. kehadiran kak mas di sini sentiasa saya hargai....

    waalaikumsalam miss sinomosa : terima kasih, teruskan mengunjungi AMUDS....

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    BOLEH DAPAT SATU - BENDA YG DLM GMBAR TU ? TERINGIN !

    ReplyDelete
  10. terima kaseh... nama ku ada kat list ko tu...

    sentap!!!! arghhhhh... putus kawan!

    ReplyDelete
  11. waalaikumsalam luahfikiran : huhu.. nak cup cake tuh ker? kalau nak bole place order kat www.ixalicious.blogspot.com

    hai Dunhill Guy : alamak.. camner plak leh lupe member aku yg sorang ni.. Sorry ek encik. Terima kasih kepada saudara Dunhill Guy kerana sentiasa melawati dan menyokong AMUDS...

    ReplyDelete
  12. SALAM ABG AFEEZ

    ALHAMDULILLAH.. TERUSKAN MENULIS..

    ReplyDelete
  13. waalaikumsalam azie : alhamdulillah.... terima kasih

    ReplyDelete
  14. Tahniah AMUDS.

    az terlambat sudah. bz demgan keja semalam.

    az mengingati 14 julai sebagai tarikh revolusi perancis

    ReplyDelete
  15. salam

    moga terus diberi kekuatan untuk menulis

    ReplyDelete
  16. selamat malam AZ : terima kasih. jgn risau, blog sy bukan blog yang menyokong gerakan revolusi... hehehe.. terima kasih kerana menyokong AMUDS

    waalaikumsalam ImanShah : terima kasih kerana sudi singgah di AMUDS. jemput singgah lagi

    ReplyDelete
  17. tak pe... xmare pun.. biasa ler... kacang lupakan kulit.. eh eh eh.. betul ka?

    ReplyDelete
  18. selamat pagi en. dunhill : kacang terpaksa lupekan kulit, takkan nak makan kacang tu ngan kulit2 sekali??

    ReplyDelete