19 June 2011

382 : My Super Belated Birthday Presents

Happy Birthday to me... Happy Birthday to me... Happy Birthday to apiz... Happy Birthday to me... yea.. tepuk, tepuk, tepuk....

Hahah.... Dah lama dah tarikh birthday aku yang ke 21 berlalu, tapi semalam aku masih mendapat hadiah sempena birthday aku tuh. Ape2 pon terima kasih kepada yang sudi memberi. Muah3... love u...

Nak tau aper yang aku dapat?

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:



Tadaaa.... stokin belang2 dan sapu tangan
warna-warni berjenama Buaya..



~Salam Sayang~

12 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz


    pap pap (tengah tepuk tangan niiii)

    moga dalam pemeliharaan Allah senantiasa

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam abg rozali : pap pap (tepuk tangan gak ni)... heheh... terima kasih

    ReplyDelete
  3. Assalam Afeezz,

    Takkan dah sampai hujung tahun pun masih consider hadiah hari jadi alahaiiiii hehehe

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam cik syima : dah org yg memberi tu kate birthday presents, siap ade kad ucapan lagi...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..

    selamat ahri lahir ke 21+10 hehehehehe...

    itu hari jadi ke hari lahir?? hehehheee....

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam sahrom : pssttt... bukan +10, tp + lebih dari 10... hahahah

    ReplyDelete
  7. Salam dekk afezz


    heheheh (sambil senyum2) ..ado yor ko ni dekk...terima kasih menceriakan hari isnin ni...

    psst teringat watak usop wilcha menyanyi lagu happy birthday untuk diri sendiri ..hehehe

    ReplyDelete
  8. waalaikumsalam kak shami : sib baek sy tak tonggang basikal masa nyanyi lagu tu... klu tak, sure kene langgar ngan kete bajak sawah tuh... heheh

    ReplyDelete
  9. haha..clap2..okie la tu dpt stokin ngan sapu tgn..dr aku aritu..dpt teddy bear..perh..

    ReplyDelete
  10. hahaha abe madey : so far aku tak pernah dpt teddy bear, dapat ikan penah ler... anyway, aku suke dpt sapu tangan tu, pasal stok sapu tangan aku pon dah buruk3

    ReplyDelete
  11. salam afeez,

    bertuahnya badan !!!!

    ReplyDelete
  12. waalaikumsalam AZ : alhamdulillah, masih ade yang sayang... hehehe

    ReplyDelete