17 June 2011

381 : Catatan Perjalanan : Gunung Nuang (Part III - Gambar-Gambar)

Beberapa gambar perjalanan kami ke Gunung Nuang minggu lepas.


Memula perjalanan mendaki Gunung Nuang


Keletihan mula melanda diri....


Sarapan pagi


Senyuman si teruna


Perjalanan turun, tamat sudah ekspedisi kami


Kepenatan mula melanda dalam perjalanan turun



Sudah berada di bawah, kami berjaya dalam ekspedisi pertama kami...


~Salam Sayang~

10 comments:

  1. salam


    wahhhh tu muka org pancit kerr,,encemmm eeekk!!!!..,,hmm tetiba rasa nk tiru n3 ni arrr,,,,waduuuh afeez sejak bila ko jadi sumber inspirasiku ni,,,?????

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Afeezz

    tak jumpa pacat ke...

    Wassalam

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam CM : wow.. muke org pancit pon encem ker? kalau tak pancit sure bapak encem punya kan... hehheh. wow kali kedua, aku pon tak tau bile aku menjadi sumber inspirasimu sayang (wow... kali ketiga)

    waalaikumsalam abg rozali : pacat ade... sorang member tu kene sampai gemuk gedempol pacat tu dengan darah. saya pon kene tp pacat tu tak dan nak isap lagi... takde de rezeki pacat tu nampaknye.. huhu

    ReplyDelete
  4. haha..beg keciknya. bleh berlari kalau dpt beg kecik camtu..

    aku pn dah update dah..ade story menarik tu,,

    ReplyDelete
  5. di tengah pendakian ke puncak, time pancit la kan, berkatalah si hati, " kerja bodoh apalah yang aku buat ni" hhehe. tp sampai ke puncah fuhyoooooooo, indahnya ciptaan Tuhan.

    ReplyDelete
  6. selamat pagi abe madey : pegi semalam jer, beg kecik je lah, itu pon dah macam separuh pengsan aku membawanya.... hahaha

    selamat pagi AZ : hahaha... betul tuh... tp kami tak naek smpi puncak, setakat kat kaki gunung jer. next time maybe

    ReplyDelete
  7. hehehe... lama dah x naik nuang, hehe.. ;))

    ReplyDelete
  8. terkenang dulu-dulu, pernah daki gunung nuang 20 tahun dulu, berkemah di dataran pacat...

    ReplyDelete
  9. selamat pagi encik mohamadkholid : uish... 20 thn dulu tu dah lama bebenor, kene naik lagi lah kalau camtu... suasana mungkin dah berbeza dulu dan sekarang...

    ReplyDelete