22 May 2011

371 : 1 Facebook Status Update

Satu Facebook Status Update dengan 319 komen. Hehehe... tak pernah aku mendapat komen sebanyak itu dalam satu fb status update. Ni dah kire pecah rekod. Kalau tak silap, komen terbanyak pernah aku terima ade le dalam 80. Dah jadi macam chatroom plak status update aku semalam. Terima kasih kepada penyumbang2 komen, Zzeefa Laffa, Ed Eron, Faezy Vzy, Shah Mat Rock, Hafizal Bakar dan Muhammad Azrul Hambali Ghazalli.

Dari nak tidor pukul 2.30 pagi, last2 aku tidor dekat2 pukul 4 pagi.

Berikut adalah sebahagian daripada komen2 yang diterima....














~Salam Sayang~

9 comments:

  1. hheheh tak pasal pasal kita terlibat sama tak tido heheheheheh

    ReplyDelete
  2. teringin gak nak glamer mcm tu. cuma masa daddy sambut birthday last week dpt wishes drp 200 org ..tu la rekodnya..x pernah rasa glamer sebegini. hehehhe...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ....

    camner nk terlibat sama dlm FB ,apalg nk glamer mcm kamu, he he he selalu FB kt umah nie kena kunci, mangga gergasi lg..
    bkn anak2 yg besar , yg kecik sekali pun berhantu dpn pc kalau dpt berFB ...

    ReplyDelete
  4. hai isreen : hahaha.. tu le pasal, klu dah mula tu mmg susah nak berenti, ade jer idea nak pekenakan org kan....

    hai daddy : wah!!.. 200 birthday wishes.. lagi glemer tuh...

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam kak ummi : hahaha... kesian, kene kunci ker? tak dapek nak menolong nye...

    ReplyDelete
  6. selamat malam hencek apis,

    kalo tak silap sy punya komen pernah cecah 200 kot..itupun gara2 tag kawan2 sekolah..buka citer kenangan dulu2 abis meleret2..

    ReplyDelete
  7. selamat malam cik syima : hahaha.. ini komen pon banyak yang merapek jer...

    ReplyDelete
  8. rasa2nya merepek yer.. sapa start merepek dulu. kira ko telah fames la sebab kitaorg merepek tah ape benda.. kui kui kui

    ReplyDelete
  9. hai dunhill guy : kalau komen banyak2 macam tu mmg dah merepek dah, keluar dari topik status terus. tapi terima kasih kepada mereka yang merepek bersama saya malam itu... huhu

    ReplyDelete