11 May 2011

366 : Malas Dah ...

Entry saya yang bernombor 320 adalah berkaitan.

Setelah beberapa bulan dengan gigihnya bermain game ni, tibe2 terasa malas dah untuk meneruskan permainan. Walaupon terdapat banyak penambahbaikan dan cabaran2 baru yang telah dilakukan pada game ini, ia tidak dapat menarik minat aku untuk terus bermain. Oleh yang demikian, pada Level 69 ini aku rasa aku nak mengundur diri. Kepada kawan2 laen, teruskan perjuangan anda. Go go diego!!


Bikini Bottom at Level 69


~Salam Sayang~

7 comments:

  1. assalamualaikum afeezz..

    itu game ape?? aku tak pernah tahu pun...

    katak bawah tempurung la aku nie huhuhhhhh

    ReplyDelete
  2. Salam dekk afezz

    Kalu main game, ia akan menambahkan semangat juang diri kita..terutama bila menang lakkk heheh best kan...

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam sahrom : ini permainan kat facebook. klu ko ade facebook mesti ko tau nyer, silap2 ko pon maen....

    waalaikumsalam kak shami : betul tuh, disamping memberikan persaingan yang sihat dan positif. ia jugak bole menggalakkan pemikiran yg kreatif kepada pemain nyer kan...

    ReplyDelete
  4. Assalam Afeezz,

    FINALLY...
    Hingga ke saat ini pintu hati sy tak terbuka lagi utk main game di FB..Entah! Esok lusa tak tau laa..

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam syima : heheheh.... maen la, best tau, sure addicted nnt....

    ReplyDelete
  6. booo sudah xmo main ka? xyh le tinggalkan mcm tu je... macam aku selang 2 3 hari baru bukak.. malas aku nk main gigih everyday sebab xda user lain yg nk bantu ok.. buat penat je post kat wall. mcm ciii beng...

    ReplyDelete
  7. boo to mr dunhill guy... hahaha... dah sambung maen balik dah. boring plak klu tak main games...

    ReplyDelete