13 April 2011

356 : Hadiah Hari Lahir

Hari Lahir aku yang ke 21 rasanya dah dekat 2 bulan berlalu, tapi aku masih belum wat ape2 entry mengenai hadiah hari lahir yang aku dapat untuk tahun ni. Seperti yang sedia maklum, pada tahun ini aku telah menyambut hari lahir aku di Kota Kinabalu, Sabah. Takde wat ape2 yang grand pon, just beli sebijik kek dan makan ramai2 jer.

Tak seperti tahun lepas, tahun ni tak dapat ape2 hadiah pon, hanya ucapan dari rakan2 yang masih ingat tarikh lahir aku. Terima kasih aku ucapkan kepada semua yang sudi memberi ucapan selamat kepada aku.

Dalam pada berduka pasal takde orang yang nak beri aku hadiah, ade seorang insan yang telah sudi memberi aku hadiah sebagai tanda persahabatan. Tiada kata yang lebih tinggi darjatnya selain terima kasih aku ucapkan kepadanya. Semoga kita akan terus bersahabat walau apa jua ranjau yang menimpa. Muahhh.....

Nak tau aper yang dia bagi??....

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:



Ikan Laga.....


~Salam Sayang~

11 comments:

  1. slkm anakanda

    Selamat hari lahir ke 21. Baguskan makin lama makin muda..
    Masa SPM baru ni, nilah lukisan yag anak saya buat.ikan laga..dapat A lah jugak.
    Sapa yg bg ek?

    ReplyDelete
  2. Assalam Afeezz,

    Alhamdulillah, masih ramai yang mengingati birthday awak kan walau tiada hadiah menjadi wadah..

    ReplyDelete
  3. waalaikumsalam bonda ju : hehehe... semakin lama makin muda ke? wah.. hebar gak anak mama melukis, klu dapat A tu dah kira sgt bagus tu, sy pon tak dapat A masa SRP dulu. Sape yg bg ikan tu??... anak ikan sy la.. hahahahha!!!!

    waalaikumsalam miss SiNoMoSa : thanks tu fb, pasal tu la ramai yg igt. klu takde fb camner la agak nyer kan....

    ReplyDelete
  4. assakamualaikum afeezz...aku betulkan ye angka tue..aku rasa yang ke 31 kot hahahaahha

    ReplyDelete
  5. waalaikumsalam sahrom : erk... senyap2 sudah.... hahaha

    ReplyDelete
  6. hepi besday afeez. bagilah tau apa hadiah itu

    ReplyDelete
  7. salam AZ : kan dah bg tau kat atas tu... tak baca smpi habis ker?

    ReplyDelete
  8. salam abe

    wah..dah lama tak jenguk2...

    Ikan laga? comel juga..sila la ziarah rumah ku..sudah berubah wajah..

    ReplyDelete
  9. waalaikumsalam dek : ko mmg, sering melupakan abe di sini, sedey abe.. (hahaha... ). aku selalu ziarah rumah ko klu nampak ade update... oleh itu rerajin lah update yer

    ReplyDelete
  10. Salam dekk afezz...

    Salam ulang tahun...dekk moga bertambah rezeki, bertemu jodoh bahagia dan berjaya dunia dan akhirat...

    pssst ikan laga tu sekor jer ker...kalau sekor belilah sekor lagi biar sepasang ...heheh

    ReplyDelete
  11. waalaikumsalam kak shami : hehehe.. terima kasih. ikan laga tu maner leh berdua, nnt depa bergaduh plak...

    ReplyDelete