14 March 2011

347 : Penilaian Tahap Kecekapan

Keputusan Penilaian Tahap Kecekapan yang bulan Disember aku amik tu dah keluar. Memang tak menaruh harapan Zaiton Sameon ape2 pon untuk exam kali ni. Berserah saja pada nasib. Tapi aku dah lakukan yang terbaik, sekurang2nya cukup baik untuk diri aku walaupon aku jauh di sudut hati ade sedikit perasaan tak berpuas hati dengan ape yang telah aku lakukan. Aper taknya, soalan cume 2-3 baris jer, tapi jawapan wajib sekurang2nya 3 muka. Ape yg aku nak tuliskan? Cari punya cari, gobek itu punggah ini dapat lah juga isi yg bole aku persembahkan. Kelentong itu pusing ini lipat drift sikit dapat lah aku hantar sebanyak 6 muka, jadilah.

Jumaat lepas dapat surat, alamak... keputusan sudah diterima.... Alhamdulillah, Tahap Keputusan (Aras) = IV (Lulus cemerlang lah tu senang cakap!!)


~Salam Sayang~

5 comments:

  1. Assalam Afeezz..

    Sat sat sat..1 minute..pergghh sungguh poyos statement wakakaka..

    btw, jika ada usaha pasti kejayaan menyusul w/pun awak tak highlight usaha itu ahaks..

    tahniah!! tak bleh blah ayat last tuh hahaha..

    ReplyDelete
  2. adioscinta : terima kasih..

    waalaikumsalam syima : hahahaha... aler, nak puji diri sendiri jer, bg can la statement tuh...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum bro...tahniah..wow..terus pi P2 tue..mencanak2 hang naik haji..syabas erk.....

    ReplyDelete
  4. waalaikumsalam encik sahrom : sebenarnya akan naek ke P3.. insyaAllah dan alhamdulillah... hehehe (dengan nada malu2)

    ReplyDelete