31 January 2011

333 : Tiga Ratus Tiga Puluh Tiga



Semalam seharian hujan turun di kawasan Kuala Lumpur ni. Dari malam hari Sabtu sehingga sepanjang hari Ahad. Banyak aktiviti yang terbantut, tetapi jangan jadikan hujan sebagai alasan anda tidak dapat menjalankan aktiviti2 yang telah anda rancang. Hujan tu kan air jer.

Semalam, ade gak aktiviti aku yg terbantut sebenarnya. Kunun nye pagi semalam nak pi berjogging memandangkan dah lama bebenor tak menjalankan aktiviti riadah ni. Memandangkan hujan turun dengan hebatnya, aktiviti aku tu terbantut untuk ke sekian kalinya. Berjoging jer lah dalam rumah keliling meja. At least, ade gak aktiviti riadah. Hehehe... Untuk cover aktiviti aku yg terbantut tu, aku keluar berjalan2 dan telah membawa kami ke IOI Mall Puchong. Sekadar berjalan2 tanpa tujuan yang akhirnya aku telah membeli sebuah sleeping bag. Aku pon tak tau kenapa aku membeli sleeping bag tu, nak kata kat umah takde tilam, siap ade katil sekali. Takpe lah... nasib baek murah.


~Salam Sayang~

5 comments:

  1. Assalamualaikum Afeezz

    hari hujan, saya pergi juga ke majlis walimatul urus anak kawan di rawang, sedap hidangannya ...kerana lapor...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sahabatku afeezz..aku nak gi stadium tgk bola selangor lwn kelantan pun terbantut dek kerana hujan..kebetulan aku lik klang..last2 selangor kalah, hampanya ku huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. wsalam abe rozali : hehehe... amboi, makan nyer pasal sanggup redah hujan ke rawang yer... takpe2 hujan tu kan air jer

    wsalam sahrom : pemain selangor tak di train main dalam hujan kot. tu pasal lah kalah. pemain kelantan aku rasa klu main dalam banjir pon depa bole menang...

    ReplyDelete
  4. Salam dekk afezz

    Mana gambo sleeping beg tu hehehhe

    ReplyDelete
  5. wsalam kak shami : hehehe... nak tgk ke sleeping bag tuh.. nnt lah saya amik gambar dan wat post. siap saya barang2 lagi dalam dia nnt.. hehehe

    ReplyDelete